ajutor cort senzor navigator 2
ajutor cort senzor navigator 2
asa cum am scris si in titlu vreau sa ma ajutati cei care aveti acest cort sa-mi spuneti cum se comporta si care sunt dimensiunile lui Lxlxh.va multumesc si astept parerile voastre.
nu fii ingrijorat tot vine vara !
- Costel Jambu
- senior
Re: ajutor cort senzor navigator 2
Salut.
Raport calitate-pret foarte bun. Este un cort stabil, incapator. Il recomand.
Numai bine.
Raport calitate-pret foarte bun. Este un cort stabil, incapator. Il recomand.
Numai bine.
1 Aprilie...Ziua Nationala A Romaniei!
Salut, este un cort bun singura problema de care m-am lovit este condensul.
fratilor va rog ziceti-mi si mie dimensiunile
Cu placere.
Am avut ocazia sa stau in el la o partida de 48 de ore. L-am intins pe ploaie torentiala, pe noroi. Datorita ploii am inghesuit in cort cam toata bagajeria, eu si partener, pat, fotoliu crap, doua masute, galeti, genti, nade...nebunie totala. Si-a facut cu brio treaba, tine la tavaleala. Astept modelul 2012, probabil ca in aprilie.
Am avut ocazia sa stau in el la o partida de 48 de ore. L-am intins pe ploaie torentiala, pe noroi. Datorita ploii am inghesuit in cort cam toata bagajeria, eu si partener, pat, fotoliu crap, doua masute, galeti, genti, nade...nebunie totala. Si-a facut cu brio treaba, tine la tavaleala. Astept modelul 2012, probabil ca in aprilie.
I Fish. Therefore I am.
l-am comandat eu la baieti si din pct de vedere calitativ au zis ca e superior celor vechi.au mai zis ca intra de voie 2 paturi.
- Madalin Dirla
- Veteran
Cortul este super ok,daca pui 2 paturi nu prea mai ai loc sa mai pui multe acarete, in schimb intre cort si winterskin e loc garla.mem11team scrie:l-am comandat eu la baieti si din pct de vedere calitativ au zis ca e superior celor vechi.au mai zis ca intra de voie 2 paturi.
Ai facut o alegere buna calitate/pret din pct. meu de vedere,sa-l stapanesti sanatos!