77neo scrie:vand fir ultima distance
0,28 1300m
din greseala am comandat 2 role de la bigfish
pret 57 lei. atat am dat pe el fara transport
http://www.bigfish.ro/fire-linie-inaint ... -1131.html
mai vand si 2 bucati baracuda mustang 2, 3,9m, din 3 bucati, inel de 50, 3,5 lbs
pret 240 lei + o husa cadou.
sau schimb cu husa pt bete 3.9m din 2 bucati
0742662673
Zona Brasov
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: Zona Brasov
'Viteza luminii este mai mare decât cea a sunetului. De aceea par unii strălucitori înainte să-i auzi vorbind.'
- Yo_gabriel
- membru activ
Daca intereseaza pe careva au mai facut un concurs niste baieti din Fagaras tot la ucea dar in august .. il gasiti la rubrica competitii crap si somn Trofeu'' Boiles Carp'' toate cele bune
de/abea astept concursul asta
-
- Veteran
din pacate eu ma retrag din concurs ,decizia am luat-o de ceva timp si laurentiu stia asta ,se descurca ca e baiat mare ,am fost sfatuit de mai multi prieteni ca e mai bine asa, in cazul meu ,regret, dar asta este.Sa castige cei mai bunii,si voi fii atent la rezultat .
Scrie si in topicul respectiv ca te retragi ! Asa cred ca ar fi mai bine
"Cine se fereste de agatatura , se fereste de crapi...in speta mari si foarte mari"
CLAUDIU CORAIU - B&C ENDURO CARP TEAM -
-
- Veteran
ce rost are laurentiu oricum vine cu altcineva, gaseste elclaufishi scrie:Scrie si in topicul respectiv ca te retragi ! Asa cred ca ar fi mai bine
Ultima oară modificat 25 Feb 2012, 21:38 de către davidnicolaie, modificat 1 dată în total.
Succesul nu este cheia fericirii. Fericirea este cheia succesului. Daca iti place ce faci,vei avea succes
MUNTEANU BOGDAN
***CAMPION NATIONAL 2012 ***
***CAMPION NAȚIONAL 2017***
**CC CORBU**
MUNTEANU BOGDAN
***CAMPION NATIONAL 2012 ***
***CAMPION NAȚIONAL 2017***
**CC CORBU**
-
- Veteran
mazarica zii cu voce tare ,ca nu inteleg ce inseamna
se pare ca s-a lasat linistea....
rodpodul s-a vandut. c...t pe bete noului proprietar
D.
rodpodul s-a vandut. c...t pe bete noului proprietar
D.
Crede in ceea ce faci; si capturile nu te vor dezamagi niciodata !
- ady_brasov
- membru activ
cine este din brasov si are nevoie de un partener pentru pescuit la crap sau concurs ,add me pe messenger id:draguloiua sau numar de tel,0742408924
Poate ne ajută un crăpar din zona BV sau împrejurimi cu o informație, vis-a-vis de deschiderea balții de la Sânpaul, pentru pescuit exclusiv C&R pe 24h, cât și costul unei asemenea partide!!!Este o baltă frumoasă, bine amenajată și întreținută, care ține mult pește mare.Ar fi frumos să deschidă balta ptr. pescuit C&R PE 24h la un preț accesibil!!!
"Cine se fereste de agatatura , se fereste de crapi...in speta mari si foarte mari"
- ady_brasov
- membru activ
la aceasta balta,sincer nu am ajuns inca,pentru alte balti din zona...daca te intereseaza...gen:Balta belin```ori care din ele ,iti dau ori ce sfat ai nevoielucfish scrie:Poate ne ajută un crăpar din zona BV sau împrejurimi cu o informație, vis-a-vis de deschiderea balții de la Sânpaul, pentru pescuit exclusiv C&R pe 24h, cât și costul unei asemenea partide!!!Este o baltă frumoasă, bine amenajată și întreținută, care ține mult pește mare.Ar fi frumos să deschidă balta ptr. pescuit C&R PE 24h la un preț accesibil!!!
- daddy caddy
- senior
CUM E CU BALTA BELINI?(LA CE MERGE?,ETC,ETC)ady_brasov scrie:la aceasta balta,sincer nu am ajuns inca,pentru alte balti din zona...daca te intereseaza...gen:Balta belin```ori care din ele ,iti dau ori ce sfat ai nevoielucfish scrie:Poate ne ajută un crăpar din zona BV sau împrejurimi cu o informație, vis-a-vis de deschiderea balții de la Sânpaul, pentru pescuit exclusiv C&R pe 24h, cât și costul unei asemenea partide!!!Este o baltă frumoasă, bine amenajată și întreținută, care ține mult pește mare.Ar fi frumos să deschidă balta ptr. pescuit C&R PE 24h la un preț accesibil!!!
STIL OSTIL
ENERGY CARP
ENERGY CARP
da am auzit si eu de balta de 24 de ore C&R undeva la 120 ron 24 de ore, masina langa tine, pontoane frumos aranjata, cel mai mic crap undeva la 5 kg. Inca nu se stie sigur, dar ai putea sa ii suni direct pe ei sa ii intrebi si sa ne spui si noua! Fire intinse si HAI odata cu dezghetarea baltilor!!!!lucfish scrie:Poate ne ajută un crăpar din zona BV sau împrejurimi cu o informație, vis-a-vis de deschiderea balții de la Sânpaul, pentru pescuit exclusiv C&R pe 24h, cât și costul unei asemenea partide!!!Este o baltă frumoasă, bine amenajată și întreținută, care ține mult pește mare.Ar fi frumos să deschidă balta ptr. pescuit C&R PE 24h la un preț accesibil!!!