Buna ziua! Sunt mai la inceput in pescuitul crapului si as dori s-mi achizitionez mulinete. Nu dispun de multi bani momentan. Ce parere aveti despre aceste mulinete: mulinete SERT Blaster 6005 ?
http://marelepescar.ro/pescuit-la-crap/ ... -6005.html
Ar fi bune pt inceput?
Merg km l 10 partide de pescuit pe an.
mulinete SERT Blaster 6005
Moderatori: gor965, florentiniuga
Re: mulinete SERT Blaster 6005
nu o sa mergi acum la pescuit. mai astepta si poate gasesti pe forum altceva mult mai bun, second hand.okuma longbow 50,60, de exemplu. anuntul acesta trebuia sa il postezi in sectiunea scule si accesorii, dar fiind nou nu cred ca o sa superi pe nimeni. fi doar putin atent la regulile forumului.
din om , reusesti sa faci pescar(si vanator), dar din pescar(si vanator) om, NICIODATA !
am comandat eu una azi sa vad ce poate sa faca, eu le vreau pentru Dunare, daca astep-ti pina marti i-ti spun daca merita banii.
vezi ca in alta parte sunt mai ieftine vorbim marti dupa ce o vad
vezi ca in alta parte sunt mai ieftine vorbim marti dupa ce o vad
- bogdan_ionut01
- junior
Multumesc pt informatii. Sunt nou p acest site si nu mi-am dat seama k am pus l vanzari. O sa-l mut.
- marian_popescu
- Veteran
cand mimi team scoate seturi sau combouri la oferte, o fac cu un scop>>> sa vanda ceva care nu a avut succesul scontat
Fishing is life. The rest...just details
salut ! chiar vroiam si eu sa deschid un topic despre acest model de mulineta...sunt si eu curios de parerea celor care au folosito!
si eu doresc sa imi achizitionez un set se mulinete + lansete un pret ceva mai jos ! sa zicem maxim 1000-1200 ron
si eu doresc sa imi achizitionez un set se mulinete + lansete un pret ceva mai jos ! sa zicem maxim 1000-1200 ron
- bogdan_ionut01
- junior
Multumesc pt raspunsuri.
Se poate inchide.
Se poate inchide.