DUNAREA
Moderatori: gor965, mini_mic, Sebastian, vali003
- ROSCA MIREL
- senior
Re: DUNAREA
la izvoareNelutu scrie:Iar?? Unde-ai fost, frate? Nu recunosc locul;! ...
- ROSCA MIREL
- senior
marian_popescu dorinta iti va fii indeplinita .
- marian_popescu
- Veteran
pt mih_IL
sunt din Plopeni, ph, dar lucrez in Ploiesti
cine stie?poate un pescuit......la anu
sunt din Plopeni, ph, dar lucrez in Ploiesti
cine stie?poate un pescuit......la anu
Fishing is life. The rest...just details
- ROSCA MIREL
- senior
- ROSCA MIREL
- senior
ionut .zona . mh. dubova - svinita .la dubova in curba era cel mai bun loc de crap dar cu timpul sa mai stricat la svinita mergea bine pe primul loc carasul , crapul la mamaliga si rima iar somnul mergea la coropisnita si pestisor . iar salau mergea pe la podurile care treci peste ele (viaducte) ps.la pescuit am fost duminica la mihalt si salau la tiganasi in baraj , erau doua barci in porti ancorate care munceau la coasa ..... pardon la agatat.
- Albescu Robert
- utilizator
Salut Mirel,arata-mi te rog o montura care o folosesti la Dunare la crap si somn.
- stefanflorin
- Veteran
mai exista loc de pescuit intre PF2 si Dubova unde poti pescui fara sa dai in plase? eu unu asta vara nu am vazut...asa ceva nu ma gandeam ca o sa vad in viata mea, STANA FARA CAINI!!! zeci de km de plase de o parte si de alta a Dunarii pe toata lungimea ei in zona aia !!!
Work is for people who can't fish!
- Albescu Robert
- utilizator
Ptr.MIREL,adresa e-mail: esoxlucius22@yahoo.com Astept ceva poze .Iti multumesc
- claudiu fiu
- utilizator
In general am vazut pe dar pe dunare in special ca pescarii din Motru folosesc o anumita montura la crap,ceva de genul unui bulgare de mamaliga cu carlige ascunse in el.Se nadeste locul cu multe boabe....se planteaza lansetele la mare distanta 120-150m de mal(pe senal) plumbaj de cca150g si lansete de peste 3m.Capturi mari au fost in 2007 zona Gruia-PF2 am vazut cteno de 24kg,crap salbatic de 17 dar unii crapari sustin ca s-au luat si mai mari.In 2008 s-a prins mai bine dar mai mic .
Ptr. mine, anul 2008 a fost un an f. slab, e adevarat ca am iesit de putine ori la pescuit pe Dunare. Somn aproape nimic, crap la fel, caras mai binisor. Am incercat si un loc nou ptr. mine, destul de promitator ptr. o viitoare partida, anul asta mi-am propus sa aflu mai multe locuri, ptr. a avea de unde alege in functie de situatie( vreme, nivelul apei, ierburi sau agatatori). Ce-mi doresc cel mai mult este sa se termine odata cu braconajul si pescuitul industrial pe Dunare, m-am saturat sa merg pe mal km. intregi, sa nu ai unde sa arunci un bat din cauza setcilor, varselor sau sirurilor,s-au sa patesc ca acum 3 ani in urma, cand 2 indivizi dadeau cu curent, la Bazias, in plina zi, la 200 m de mal, in timp ce noi asteptam sa muste ceva la bete!
La cantitate ,asa e, cam prost anul 2008 ,dar la caliatate ...ce trasaturi ,ce lupta , ce rupturi !
Ia tastati pe google : Crap de Calarasi si vedeti ce gasiti ! (prima adresa, pe youtube)
Ia tastati pe google : Crap de Calarasi si vedeti ce gasiti ! (prima adresa, pe youtube)
Am gasit o poza veche ,f. veche ...ce vremuri ?...ce "liniste" pe mal ?
Offf,cine nu a dat la varga pe Dunare ,nu stie ce-a pierdut !
cornel G scrie:da sunt de acord cu tine Mirel,dar in unele locuri de pescuit intalnesti maluri inalte si abrupte,vegetatie,pomi, tufisuri etc... nu te incurca betele de 3,90m?
stim cu toti faptul ca,locurile care tin peste nu sunt si cele mai comode.
toate cele bune?
o poza recenta cu acelasi loc nu ai?gor965 scrie:Am gasit o poza veche ,f. veche ...ce vremuri ?...ce "liniste" pe mal ?
VAPORU PLUTESTE DAR CU PISICA NU POTI SA BATI CUIE