![waiting :-w](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/45.gif)
La un momentdat va disparea tot ce nu are legatura cu topicul. Veti gasi postarile la Diverse -> Salata de Off-topic". O sa rog moderatorii sa adune acolo off-topicuri din tot forumul, ca sa fie mai inteligibil.
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
In sfarsit....florentiniuga scrie:Exista o tehnica de deturnare a subiectului cand deranjeaza...![]()
La un momentdat va disparea tot ce nu are legatura cu topicul. Veti gasi postarile la Diverse -> Salata de Off-topic". O sa rog moderatorii sa adune acolo off-topicuri din tot forumul, ca sa fie mai inteligibil.
Convingerile se schimba greu si in general trebuie sa existe deschidere catre dialog, "open mind". Tu ai o singura problema. Cu mine. Ca n-am dreptate, manipulez, ce spun eu nu e realizabil, am interese particulare, nu te conving, etc.Amstel scrie:Imi pare rau, dar nu m-ai convins...
Domnu Manipuleanuflorentiniuga scrie:.. Propune si tu ceva, vino cu un aport intelectual, cu un ajutor cu ceva... orice. Pana acum mi-ai demonstrat in acest topic doar ca aplici perfect romanismul de Dambovita. La criticat suntem genii.
N-am nici o treaba cu Vladeanu si cu nimeni altcineva din "fenomen" - mi-am spus parerea intotdeauna indiferent de persoana "generatoare" de abordari gresite sau actiuni nepotrivite...din punctul meu de vedere. Cui ii place de mine ma accepta, cui nu...ma baneaza, ma suna-n noapteflorentiniuga scrie: PS Plateste bine Vladeanu sa dai in mine?
As spune ca e chiar logic. La ce i-ar folosi alaturarea de cineva care-si permite sa aiba idei proprii, uneori diferite de ale lui, caruia nu-i poate spala creierul?Amstel scrie:N-am nici o treaba cu Vladeanu si cu nimeni altcineva din "fenomen" ... La intrebarea ta de tot hazu' iti dau un raspuns pe masura: Vladeanu a dat si da pe tine ZERO bani.florentiniuga scrie: PS Plateste bine Vladeanu sa dai in mine?
CA INTOTDEAUNA tu vezi in jurul tau numai conflicte si conspiratii in care tu esti cel vizatflorentiniuga scrie: ... Ai inceput deja sa-l citezi, esti un bun executant (te pricepi la executat adversari), ai timp de bla-bla pe net. Sunt convins ca nici nu ti-a cerut sa faci ceva, a fost suficienta o simpla discutie si cateva mesaje subliminale, ca sa te simti tu dator sa iei atitudine. Esti adeptul perfect. Mai trebuie sa-ti perfectionezi putin metodele subversiv-persuasive ca sunt devoalate prea usor de catre un adversar mai redutabil, in rest... esti ok. Te-as recomanda cu incredere dusmanilor ca om de casa.![]()
PS Ce te face sa crezi ca ma poti tu lasa sa fac sau nu ceva? Ai senzatia ca ti-am cerut acordul?