jud sibiu
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
- cata costea
- utilizator
jud sibiu
salut la toata lumea. cine e din jud sibiu?
Re: jud sibiu
Si eu "salut la toata lumea" Si eu sunt din sibiu.
Sigur mai sunt si altii. Sper.
Numa' bine.
Sigur mai sunt si altii. Sper.
Numa' bine.
- florentiniuga
- Master Admin
Si aia din piata de la care cumpar eu branza sunt din Sibiu.
Traiasca Sibiul!!! Cea mai buna branza de oaie din tara. Bravo lor !
Nu sunteti singurul care are parerea asta. Mai stiu destui
Doresc tuturor pescarilor de pe acest forum An nou fericit, sanatate, bucurii,
si numai impliniri in anul care vine
Numa' bine.
Doresc tuturor pescarilor de pe acest forum An nou fericit, sanatate, bucurii,
si numai impliniri in anul care vine
Numa' bine.
Nici salamul lor , nu e rau deloc !florentiniuga scrie:Si aia din piata de la care cumpar eu branza sunt din Sibiu.
Nava Apollo aselenizeaza pe Luna.Armstrong face cativa pasi pe nisipul lunar si vede o mogaldeatza cu clop pe cap..Curios,intreaba mogaldeatza:
-Cine esti tu?
-Io mi-s Ion...
-Si de unde esti?
-Din Sibii...
-Bine,dar cu ce-ai venit aici?
-Cu branza....
-Cine esti tu?
-Io mi-s Ion...
-Si de unde esti?
-Din Sibii...
-Bine,dar cu ce-ai venit aici?
-Cu branza....
- Florea Florin
- membru activ
Salut la toata lumea si in special celor din Sibiu. Pe unde mai mergeti la pescuit si mai ales la un clean ? Daca are cineva placerea l-as ruga sa-mi spuna ce fel de voblere de la Salmo foloseste si de unde se pot procura [ ptr. clean ]Anul trecut am prins cativa la baraj la Gura Raului cu un vobler de la Owner gen broscuta si cu un Cozma pe care l-am lasat in apa partida viitoare si de atunci tot caut ceva ptr. acest peste. Astept raspunsurile voastre.
- Florea Florin
- membru activ
Salut cu aceasta ocazie si pe catacostea si pe sorinb poate avem ocazia sa ne cunoastem sau poate si mai bine sa facem o partida impreuna.
Incearca de la Salmo ,Hornet de 4 gr.,merge la clean,le gasesti de obicei la toate mag. de specialitate.In Timisoara voblerele de la Salmo le gasesti peste tot.
- Florea Florin
- membru activ
Multumesc ptr.sfat dar m-ar ajuta daca mi-ai spune macar o firma consacrata din Romania care le aduce si la ce culori ai avut capturi tu.Oricum merci mult si toate cele bune.
In Timisoara le gasesti in toate mag. de pescuit,sunt pline panourile de expunere de modele de nu mai sti ce sa alegi.Daca poti,cumpara din acelasi model ,doua trei culori,care le schimbi in functie de culoarea apei,de claritatea ei.
Se gasesc si culori mai deosebite,Gost,pe care la pescuitul de seara sau chiar de noapte le poti incarca la lanterna caci sunt fosforescente.
Se gasesc si culori mai deosebite,Gost,pe care la pescuitul de seara sau chiar de noapte le poti incarca la lanterna caci sunt fosforescente.
- Florea Florin
- membru activ
O.K. Am inteles ideea si multumesc de sfat iar daca intre timp mai afli ceva legat de acest subiect te astept ; oricand ai ceva de invatat si cand mori tot prost mori .Salutare si numa"bine.
- fazakas ioan
- membru activ
salmo gasesti la orice magazin care aduce marfa de la energofish.
- cata costea
- utilizator
salut florin. in legatura cu spinningul vorbeste cu sorin, da daca ai chef de un pescuit la crap, poate ne intalnim cine stie... salutari
- Florea Florin
- membru activ
Cu cea mai mare placere dar ptr. ca sezonul nu e tocmai bun ptr. un pescuit la crap sa o lasam pe cand se face cald. Daca tot mi-ai deschis apetitul ptr. crap spune-mi te rog pe unde ai dat anul trecut ca de Olt m-am convins. Sa auzim numai de bine.