lansete crap

Moderatori: gor965, florentiniuga

Scrie răspuns
wolf_jr
junior
junior

lansete crap

Mesaj de wolf_jr » 11 Ian 2009, 20:01

care lansete sunt mai universale pentru pescuitul la crap?
cele de 3.60 sau cele de 3.90??
Va multumesc

gor965
Site Admin
Site Admin

Re: lansete crap

Mesaj de gor965 » 11 Ian 2009, 22:40

Universala ,ar insemna sa faca fata oricarui tip de pescuit la crap ...asta ai vrut sa intrebi ?
Pana una alta ,modelul cel mai vandut (e de altfel un clasic ) este 3.60 m si 3 lbs.
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

marian_popescu
Veteran
Veteran

Re: lansete crap

Mesaj de marian_popescu » 11 Ian 2009, 23:00

si eu mi-am stors creierii mult tp cu intrebarea asta, pt ca imi place sa merg atat pe ape curgatoare, cat si pe lacuri. credeam eu ca, daca gasesc niste lansete de 3,60 (sa-mi incapa in masina, cu bancheta rabatata), suficient de puternice sa arunc la distanta, dar si pt conditile mai grele din dunare, care sa fie cat de cat pe bugetul meu, am rezolvat problema.ei bine, le-am gasit. fac fata cu brio si colo, si colo. doar ca nu mai incape nimeni in masina, daca iti mai iei pat, cort, n/spe kile de nada etc.iar asta ma cam rupe, daca vreau sa merg in delta cu masina mea, pt ca nu am portbagaj pe capota...si sunt cam rigide daca vrei sa dai la varf
bine-nteles ca apoi mi-am luat si 3 bete din fibra, de 3 metri, bune si pt dunare, si pt dridu (baraj pe ialomita care imi place mult, in ciuda braconajului)
la mulinete e mai usor. poti sa dai cu orice shimano, daiwa, okuma, penn, cormoran, tica sau orice alta mulineta cu tambur long cast si suficient de puternica si fiabila pt pestii pe care ii vizezi, atat pe rau, pe lac, distanta mica, mica-medie, medie, medie-mare, mare, extrema, plantat etc. glumesc acum
mai usor ar fi sa specifici niste criterii ale tale (ce inseamna PT TINE universale, ce pescuit practici) si, ff important, in ce bani
si apoi sa vezi ce incep baietii sa scrie :D
Fishing is life. The rest...just details

Scrie răspuns

Înapoi la “Undite si lansete”