Lichidele nutritive nu sunt prostii. Unele sunt scumpe si te poti descurca fara ele, dar de aici si pana la a sustine ca sunt prostii e drum lung. Mai degraba sunt gresit intelese si gresit folosite, caz in care pot sa para inutile, dar nu e vina lor.
Iti dau un exemplu de intelegere gresita. Lichidele de tip Minamino sunt folosite in boilies ca sursa de aminoacizi, cand in realitate procentul lor de aminoacizi e mic! Sunt alte lichide nutritive care au o doza de aminoacizi mult mai mare.
Vlad Pavlovici
Select Baits Team
Intrebarea mea pentru dl Pavlovici sau altii este care sunt aceste lichide care au o doza de aminoacizi mult mai mare ??
Daca ma ghidez dupa siteurile de culturism unde se folosesc deasemenea aminoacizi si se pune accent mare pe acestea aflu urmatoarele
http://forum.getfit.ro/showthread.php?6 ... t-in-sange
Asadar daca stau si ma gandesc
ca toate astea se intimpla intr-un sport in care produsul(aminoacizii ) este consumat chiar de sportiv si nu de peste ca si in cazul pescarilor si este reglementat cu afisarea compozitiei pe eticheta obligatie inexistenta in cazul produselor pentru pescuit noi consumatorii mai putem avea incredere in asa zisi '' Lichide nutritive " sau aminoacizi lichizi pe care ne bazam ca contin in cantitati mari aminoacizi si cind scriu AMINOACIZI ma gandesc la aminoacizi liberi sau macar di sau tri peptidice ?
Eu sincer mi-am pierdut increderea in ele NU in sensul ca sunt inutile( le-am folosit si inca le folosesc doar pe unele ) ci in sensul ca pretul nu reflcta valoarea lor adevarata .Eu incerc sa incorporez in mix ingrediente care sunt hidrolizate sau predigerate continand aminoacizi liberi in cantitati suficiente ca sa fiu independent deasa zisele Lichidele nutritive, aminoacizi lichizi .
As fii recunoscator daca cei care comercializeaza aceste lichide nutritive si citesc aceste randuri daca ar binevoi sa afiseze continutul de substante nutritive continut de exemplu : CSL lichid respectiv pudra , marino amino respectiv versiunea pudra L030 sau lichidul de ficat ,ficat pudra ,drojdie lichida ,drojdie praf ,etc lista ar putea continua ca si noi cei care mai facem cate-o biluta acasa sa putem face niste calcule de eficienta .
Cine cunoaste ce procent de aminoacizi liberi contin unele lichide nutritive numite AMINOACIZI LICHIZI rog sa o posteze sa putem face o idee despre acest lucru .