@bradly - propunerea ta va fi probabil luata in discutie, nu este nimic batut in cuie, intai trebuie sa se intalneasca toti la o masa, sa discute, sa isi spuna fiecare parerea si dupa vom vedea ce va fi, ce functii vor fi, cine sa fie in acele functii, etc.
@viorel - ok, inseamna ca am inteles eu gresit aluzia ta la gratare
acum, legat de momentul zero. nu reinventam noi, tinerii, pescuitul de competitie. nu avem cum. fara trecut si fara de cei care au construit acel trecut nu am fi astazi unde am fi, nu am avea posibilitatile pe care le avem azi. am bucuria de a fi corealizator la aceasta emisiune si am avut onoarea sa stau de vorba, sa dau mana si sa ascult pe viu numele grele ale pescuitului romanesc, pe care le vedeam doar la tv sau de care citeam prin reviste. (pe aceasta cale ii multumesc inca o data lui tibi ca m-a luat si pe mine ca parte a acestei emisiuni, chiar daca sunt doar responsabil de chat... sunt acolo)
revenind, problema mare este ca toate aceste nume mari din pescuit, din trecutul pescuitului romanesc au puncte de vedere diferite, au rautati si reprosuri din trecut. momentul zero, asa cum a fost el denumit, eu il vad ca pe o linie trasa, un fel de "s-o luam de la zero" (atat ca se poate), sa nu ne mai ancoram in trecut, sa fim toti in aceasi caciula, sa nu vina unu de la alba iulia sa terfeleasca numele pescarilor uriasi, care au dus pescuitul romanesc unde este acum...
eu consider ca pentru unul tanar, ca mine, e bine sa ma uit intr-o singura directie cand vine vorba de conducerea si organizarea pescuitului romanesc, nu la sapte asociatii, federatii si mai stiu eu ce...
acum, daca se va reusi, ar fi minunat. daca nu, ...am incercat.