Apele si administrarea lor
Apele si administrarea lor
Stie cineva unde se poate informa pescarul vizavi de o anumita apa ? Exista vreo lista cu apele concesionate undeva ? Trebuie sa inghitim obligatoriu gogosile servite de o casierita a asociatiei x sau y ?
Re: Apele si administrarea lor
Frate tu platesteti cotizatiea pe 2011 si nu mai pune asa de multe intrebari.
Ce atitea pretenti, hooo ca o sa faca si o harta in curind (in 2050) cu locurile care ai voie sa pescuiesti dar nu o sa poti din cauza gunoaielor care plutesc pe apa.
Ce atitea pretenti, hooo ca o sa faca si o harta in curind (in 2050) cu locurile care ai voie sa pescuiesti dar nu o sa poti din cauza gunoaielor care plutesc pe apa.
Tel0762.865.274
...raspuns clasic de secretar de filiala ajvps !Total paralel cu subiectul !Ca sa-ti poti face permis tre sa stii ce platesti ,adica ce ti se ofera de banii aia ,multi sau putini cati or fi ei !Nu am intrebat de gunoaie dar as prefera sa nu pescuiesc 1 an numai sa vad plutind si duse dreacului gunoaiele care ne conduc !LARY scrie:Frate tu platesteti cotizatiea pe 2011 si nu mai pune asa de multe intrebari.
- florentiniuga
- Master Admin
@tavimai
Cred ca raspunsul lui LARY nu a fost neaparat pentru tine, a fost mai mult o zeflemea la adresa celor care-ti iau banii dar nu-ti ofera la schimb decat nepasare.
Cred ca raspunsul lui LARY nu a fost neaparat pentru tine, a fost mai mult o zeflemea la adresa celor care-ti iau banii dar nu-ti ofera la schimb decat nepasare.
- valentin...
- Veteran
salut fratii pescarii
vreau si eu sa ma inscriu intro asociatie de pescarii
imi puteti recomanda una
va multumesc
imi puteti recomanda una
va multumesc
- stefan_kwr
- Veteran
Trece in profil localitata de unde esti pentru a ne fi si noua mai usor, iar cei care vor fi din aceeasi zona cu tine, sigur te vor ajuta cu un raspuns.valentin... scrie:salut fratii pescarii
imi puteti recomanda una
va multumesc
- valentin...
- Veteran
bucuresti
Ajvps !Ca ei au "exclusivitate" ! Da te jupoaie baietii ! Greu poti lua o decizie acum cand nimic nu este clar !
- florian1954
- membru activ
Deocamdată,aşteaptă!!!Depune-ţi actele la ANPA pentru eliberarea permisului de pescuit şi apoi,te orientezi Ai permisul ANPA,poţi pescui pe apele administrate de asociaţii cu plata tarifului afişat pe saitul ANPA.