vand Cizme welcro Ukraina
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
vand Cizme welcro Ukraina
Vand cizme welcro foarte bune pentru perioada de iarna ,are 280 de grame una la marimea 44,culoare camouflage .Marimile disponibile sunt cele care se pot vedea pe eticheta in coltul din dreapta sus.Pret 70 ron perechea fara transport.0751208277
Re: vand Cizme welcro Ukraina
Sal. De unde esti? M-ar interesa un 45.
Din iasi sunt dar a mai ramas doar un 41 ,din 2 seturi a cate 8 sper ca maine sa pot primi altele ,depinde de drumuri daca se circula o sa primesc altele si tinem legatura.stima
Sal. Daca nu te deranjeaza, "lansez" catre cei 15 clienti pe care se intelege ca i-ai "incaltat" deja, rugamintea de a posta ceva pareri apropo de impermeabilitate, confort termic, raport calitate - pret. Stima si tie.
Astazi am primit din nou si sunt modelul ALASKA marimile disponibile sunt pe eticheta galbena. http://www.flickr.com/photos/10825679@N04/?saved=1
salut.vreau si eu un 43
0751208277buzzycarp scrie:salut.vreau si eu un 43
Un singur 43 si un singur 42 au mai ramas ,41 si 44-45 mai sunt destule..
mai sunt 3 perechi 41,44,45.