se poate?
Moderator: florentiniuga
Re: se poate?
Cu cobra de 20 dap, pot fi aruncate , nu folosi cobra mai mare ca vor ramane blocate.
Cum iti explici?
- cris71tian72
- senior
Am aruncat pelete de 20 mm anul trecut.....problema e ca nu se duc atit de departe ca bilele .....dar merg ,iti recomand sa incerci
Nu este adevarat! Multumesc oricum pentru sfat dar am o cobra de 22 cu care arunc pelet de 20 cel de 22 in schimb nu se potriveste.REMUSGL scrie:Cu cobra de 20 dap, pot fi aruncate , nu folosi cobra mai mare ca vor ramane blocate.
P.S: efortul e ingrozitor am facu o febra de nu puteam ridica lingura la gura - nu va sfatuiesc sa incercati
Ce anume nu este adevarat din afirmatia mea ?Geanytto scrie:Nu este adevarat! Multumesc oricum pentru sfat dar am o cobra de 22 cu care arunc pelet de 20 cel de 22 in schimb nu se potriveste.REMUSGL scrie:Cu cobra de 20 dap, pot fi aruncate , nu folosi cobra mai mare ca vor ramane blocate.
P.S: efortul e ingrozitor am facu o febra de nu puteam ridica lingura la gura - nu va sfatuiesc sa incercati
Eu am aruncat cu cobra de 20 de la korda foarte bine, pelete halibut de 20 mm. Nu stiu ce problema ai intalnit tu.
Efortul este acelasi ca la bile ... sau poate putin mai mare.
Ok pai uite eu cu cobra de 22 nu am putut sa arunc pelet de 22 se bloca cel de 20 il aruncam f bine
Iar cobra e una de la nash
Nash Stealth Distance quick Stick 20mm
Iar cobra e una de la nash
Nash Stealth Distance quick Stick 20mm
- Fişiere ataşate
-
- 1549_1236086609_2136303312.jpg
- (6.09 KiB) Descărcat de 3 ori
am copiat numele te asigur ca cobra e de 22Geanytto scrie: Nash Stealth Distance quick Stick 20mm