Salutare tuturor
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
Salutare tuturor
Salutare tuturor! Sunt nou aici pe forum dar nu si in lumea pescarilor; problema pe care o am este ca locuesc in strainatete si in tara asta este cam greu sa pot achizitiona unele produse despre care mai toata lumea vorbeste pe aici atat pe forum cat si in reportajele tv ca de exemplu CSL Betaina Robin Red Faina de peste diverse mixuri etc pe care eu aici nu le-am intalnit in niciun magazin de articole de pescuit si online cunosc un singur site al celor de la SBS dar stiti nu pe toti ne lasa buzunarul sa aruncam in apa excusiv produsele acestei firme. In Romania nu am nici o persoana de contact in numele careia asi putea sa fac o comanda si care ulterior sa imi trimita un colet ca asta ar fi calea ideala si cea pe care mi-au recomandat-o si cei de la profishing.ro. Cineva are o alternativa a acestor produse sau cunoaste o adresa online cu niste preturi rezonabile? In speranta ca ma veti ajuta VA MULTUMESC ANTICIPAT.
- florentiniuga
- Master Admin
Re: Salutare tuturor
Salut! Bun venit pe forum! Desi nu aici era locul prezentarii, trecem peste insa ai uitat sa ne spui in ce tara esti, poate iti recomanda cineva vreun magazin sau distribuitor chiar acolo.
Are IP de Spania !florentiniuga scrie:Salut! Bun venit pe forum! Desi nu aici era locul prezentarii, trecem peste insa ai uitat sa ne spui in ce tara esti, poate iti recomanda cineva vreun magazin sau distribuitor chiar acolo.
Asa este scriu din Spania imi cer scuze ca nu am precizat