PAREREA DVS:BBXT-ALC+CHUB S PLUS..
Moderatori: gor965, florentiniuga
PAREREA DVS:BBXT-ALC+CHUB S PLUS..
Buna seara!sezonul trecut am pescuit cu lansete Chub S Plus,iar anul acesta mi am propus un upgrade...am de gand sa cumpar mulinetele BBXT-ALC si pt lansete ma gandeam la CHUB OUTKAST PLUS(sa nu stric traditia )doar ca ieri am primit un cado,4 lansete CHUB S PLUS... dilema mea este,ce ar trebui sa fac?sa raman la S PLUS sau sa iau totusi OUTKAST?? mulinetele shimano am sa le iau sigur...rog,o parere a dvs!
va multumesc!
va multumesc!
Re: PAREREA DVS:BBXT-ALC+CHUB S PLUS..
Nu am ce zice in afara de
Vinde-le si ia-i bete mai de calitate. Cum sa pui bijuterie de XT-a Long Cast pe S Plus ??
Eu sunt de parere ca un ansamblu lanseta/mulineta trebuie sa fie cat de cat echilibrat dpdv financiar.
Acum na, parerile sunt impartite si gusturile nu se discuta.
Vinde-le si ia-i bete mai de calitate. Cum sa pui bijuterie de XT-a Long Cast pe S Plus ??
Eu sunt de parere ca un ansamblu lanseta/mulineta trebuie sa fie cat de cat echilibrat dpdv financiar.
buna ziua!multumesc de sfat,dar in principiu nu punctul financiar as vrea sa l dezbat.sant de acord ca BBXT-ALC merita si lansete pe masura de asta m am si gandit la OUTKAST 50 PLUS(cred eu o alegere buna)si oricum nu neaparat OUTKAST....cam ce ar merge totusi(+ -la pretul lansetelor OUTKAST)din punct de vedere tehnic si optim.ce ma intereseaza pe mine sant aruncarile cat mai lungi si o placere cat mai mare in dril...Neamtul scrie:Nu am ce zice in afara de
multumesc! fire intinse!
Ai multe variante(Chub Outkast, Fox Horizon, Sonik SK4, Daiwa Longbow DF, Shimano Tribal, Greys Prodigy, etc.) dar sa nu faci ca mine, adica sa cumperi fara sa vezi betele inainte. Eu am noroc de fiecare data ca imi place ceea ce comand( ) dar altii au patit-o sa nu le placa produsul dupa ce au dat o caruta de bani.
Ideal ar fi sa le incerci inainte de a le cumpara dar nu prea vei avea unde.
da...am patit o si eu...si intradevar,nu le poti incerca mai intai(dar asta e comertul.. ) vin cu o alta intrebare(nu inainte de a va multumi pt reactie)din marcile enumerate de dvs care ar fi''optima''pt ce caut eu...(aruncari cat mai lungi,greutate,fiabilitate,si cam tot ce ar putea cere un pescar de crap pe balta+sa dea si bine cu BBXT-ALC... )....cam toti pescarii de crap cauta aceste incomveniente... multumesc!!Neamtul scrie:Ai multe variante(Chub Outkast, Fox Horizon, Sonik SK4, Daiwa Longbow DF, Shimano Tribal, Greys Prodigy, etc.) dar sa nu faci ca mine, adica sa cumperi fara sa vezi betele inainte. Eu am noroc de fiecare data ca imi place ceea ce comand( ) dar altii au patit-o sa nu le placa produsul dupa ce au dat o caruta de bani.
Eu am cuplat BBLC-urile( modelul vechi) cu Fox Horizon care este o lanseta...buna la toate. Are 3,5lb deci are ceva putere, are inele 50-16, e destul de placuta(nu am pescuit inca cu ele dar se simte cand contrezi, vezi cum se indoaie varful) si arunca destul de bine. Arunc cu ele cat aruncam si cu Senzor Magic si cu Century NCS. Totusi, noul Horizon e putin mai "bland", nu e par ca NCS de exemplu.
Celelalte modele din lista pe care le-as lua sunt Shimano Tribal Carp sau Tribal Longcast(destul de tari dar imi place cum arata si imi plac inelele) si Daiwa Longbow DF care costa ~200e. Pe asta inca nu am avut ocazia sa pun mana dar din ce am vorbit cu cativa pescari care le au, se pare ca sunt excelente.
Celelalte modele din lista pe care le-as lua sunt Shimano Tribal Carp sau Tribal Longcast(destul de tari dar imi place cum arata si imi plac inelele) si Daiwa Longbow DF care costa ~200e. Pe asta inca nu am avut ocazia sa pun mana dar din ce am vorbit cu cativa pescari care le au, se pare ca sunt excelente.
- Alexandru Mihai
- Veteran
Scoate din lista Greys-ul...este o lanseta puternica si greu de incarcat.Neamtul scrie:Ai multe variante(Chub Outkast, Fox Horizon, Sonik SK4, Daiwa Longbow DF, Shimano Tribal, Greys Prodigy, etc.) dar sa nu faci ca mine, adica sa cumperi fara sa vezi betele inainte. Eu am noroc de fiecare data ca imi place ceea ce comand( ) dar altii au patit-o sa nu le placa produsul dupa ce au dat o caruta de bani.
Depinde cati lb doresti.
buna ziua!multumesc pt reactie..
vreau intradevar sa fie:3,90x3.5lb...cred ca am sa optez pe astea...http://marelepescar.ro/pescuit-la-crap/ ... -2buc.html. Este o alegere buna??le are cineva?cu cat se pot incarca(optimal)
este acest shop de incredere??nu am gasit nicaieri pret mai bun(sau stiti o alta sursa..?)
va multumesc!
vreau intradevar sa fie:3,90x3.5lb...cred ca am sa optez pe astea...http://marelepescar.ro/pescuit-la-crap/ ... -2buc.html. Este o alegere buna??le are cineva?cu cat se pot incarca(optimal)
este acest shop de incredere??nu am gasit nicaieri pret mai bun(sau stiti o alta sursa..?)
va multumesc!
- Driscu Radu
- senior
Toata chestia la lansete si mulinete de la 700 de lei in sus este ca ar trebui sa ei ce ti se potriveste ca o manusa ( bani sunt prea multi pentru a vinde lansetele sau mulinetele dupa caz dupa 1-2 sezoane ).La o suma minima cuprinsa intre 1500-2000 lei pe ansamblu e pacatsa folosesti asa ceva 1-2 ani.
buna seara!intradevar,aveti dreptate,doar ca inca un asa ansamblu nu am folosit...de aceea si cer o parere doua..:dDriscu Radu scrie:Toata chestia la lansete si mulinete de la 700 de lei in sus este ca ar trebui sa ei ce ti se potriveste ca o manusa ( bani sunt prea multi pentru a vinde lansetele sau mulinetele dupa caz dupa 1-2 sezoane ).La o suma minima cuprinsa intre 1500-2000 lei pe ansamblu e pacatsa folosesti asa ceva 1-2 ani.
sunt bani multi intradevar dar nu cred ca s ar potrivii CHUB S PLUS cu BBXT-ALC...nu?pe elea le am dar.....
stima!
- Driscu Radu
- senior
Orice lanseta de3,6m cu 3lbs sa zic se potriveste cu bblc sau alta mulineta din gama de greutate 720-770gr. sa zic asa.E pacat sa faci discordante prea mari sa zic asa iti ei bat de 10 si pui mulineta de 2 sau invers doar daca doresti sa iti ei din lipsa de bani doar una dintre parti( lanseta sau mulineta),pentru o perioada lunga de timp.
Da, da, numai vezi ca pretul e exagerat de umflat la magazinul ala. In Germania se gasesc la 190e, poate chiar mai ieftin. Eu nu as da 1050lei pe lanseta aia nici mort!crazycrap scrie:buna ziua!multumesc pt reactie..
va multumesc!
buna ziua si va multumesc de reactie!Neamtul scrie:Da, da, numai vezi ca pretul e exagerat de umflat la magazinul ala. In Germania se gasesc la 190e, poate chiar mai ieftin. Eu nu as da 1050lei pe lanseta aia nici mort!crazycrap scrie:buna ziua!multumesc pt reactie..
va multumesc!
poate totusi sa ma mai aj cu ceva adrese din DE unde as putea sa le comand?
cu respect!