Zona Brasov

Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman

Scrie răspuns
mazare
Veteran
Veteran

Re: Zona Brasov

Mesaj de mazare » 08 Feb 2012, 11:09

andreil36 scrie:salut mai e valabil concursul?? si daca da imi poate spune cineva unde,cand si cat costa inscrierea?as dori sa vin si eu...
concursul este valabil dar din pacate nu mai sunt locuri cat despre topicul cu concursul il poti gasi la 'CONCURSURI-CRAP SI SOMN-CUPA ZONA BRASOV''
DORITORII SE POT TRECE PE LISTA DE ASTEPTARE **==
Succesul nu este cheia fericirii. Fericirea este cheia succesului. Daca iti place ce faci,vei avea succes

MUNTEANU BOGDAN
***CAMPION NATIONAL 2012 ***
***CAMPION NAȚIONAL 2017***
**CC CORBU**

daddy caddy
senior
senior

Mesaj de daddy caddy » 08 Feb 2012, 11:10

MAI VINE CINEVA DUMINICA? **==
STIL OSTIL

ENERGY CARP

lucfish
senior
senior

Mesaj de lucfish » 08 Feb 2012, 12:08

Partenerul de concurs a dl. Radu, prezent. La ce oră ne vedem și unde?

teo42
membru activ
membru activ

Mesaj de teo42 » 08 Feb 2012, 17:21

Eu si Claudiu prezenti !!!

STIGMA FISHING
senior
senior

Mesaj de STIGMA FISHING » 08 Feb 2012, 18:02

VA SALUT IUBITORI DE MUSTACIOSI SI MA SIMT ONORAT SA VAD ATATA INTERES DIN PARTEA DUMNEAVOASTRA SI VA ASTEPT CU PLACERE SI VREAU SA VA MULTUMESC PT ALEGEREA FACUTA AMENAJAREA PISCICOLA STIGMA FISHING ,IMI PARE RACA CA NU AM PUTUT INTERVENI SI EU IN DISCUTIILE DUMNEVOASTRA DAR NU AM RAUSIT SA MA AMI LOGHE O ZII BUNA **== **==

STIGMA FISHING
senior
senior

Mesaj de STIGMA FISHING » 08 Feb 2012, 18:03

VIN SI EU LA INTALNIRE O ZII BUNA

davidnicolaie
Veteran
Veteran

Mesaj de davidnicolaie » 08 Feb 2012, 18:30

=@davidnicolaie poate organizezi tu unu la care noi o sa ne lasam rugati poate in august sau mai bine in septembrie a nuu poate in noiembrie ca yo tre sa merg la un concurs pe ''''STRAULESTI''''' =)) =)) =)) :)) :P[/quote]
domnule mazare, nu m-am lasat rugat .ai inteles de ce o tat lalaiam . cum tu stii bine ce inseamna un concurs de 4 zile pe doripesco .

Exo_luci
membru activ
membru activ

Mesaj de Exo_luci » 08 Feb 2012, 19:00

Eu si Flotzep facem tot posibilu sa ajungem. Dar la ce ora? sper ca dupa pranz..

daddy caddy
senior
senior

Mesaj de daddy caddy » 08 Feb 2012, 19:58

STIGMA FISHING scrie:VA SALUT IUBITORI DE MUSTACIOSI SI MA SIMT ONORAT SA VAD ATATA INTERES DIN PARTEA DUMNEAVOASTRA SI VA ASTEPT CU PLACERE SI VREAU SA VA MULTUMESC PT ALEGEREA FACUTA AMENAJAREA PISCICOLA STIGMA FISHING ,IMI PARE RACA CA NU AM PUTUT INTERVENI SI EU IN DISCUTIILE DUMNEVOASTRA DAR NU AM RAUSIT SA MA AMI LOGHE O ZII BUNA **== **==
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> **==
STIL OSTIL

ENERGY CARP

daddy caddy
senior
senior

Mesaj de daddy caddy » 08 Feb 2012, 20:05

davidnicolaie scrie:=@davidnicolaie poate organizezi tu unu la care noi o sa ne lasam rugati poate in august sau mai bine in septembrie a nuu poate in noiembrie ca yo tre sa merg la un concurs pe ''''STRAULESTI''''' =)) =)) =)) :)) :P
domnule mazare, nu m-am lasat rugat .ai inteles de ce o tat lalaiam . cum tu stii bine ce inseamna un concurs de 4 zile pe doripesco .[/quote]
NO MAI DA DE GARD CA LA DATA DISCUTIEI RESPECTIVE NU STIAI NIMIC DE DORIPESCO [-x SI VA ROG SA NU MAI VB DE SUBIECTUL ASTA CA NU INTERESEAZA PE NIMENI :-t .CRED CA ACUM SUNTEM LA SUBIECTUL ''STIGMA FISHING!PAREREA MEA ESTE CA O SA FIE UN CONCURS PE CINSTE SI CU PREMII BUNE **== ASTA DATORITA SI PRETULUI BE BUN SIMT CERUT DE PATRONUL BALTII =D> **== NE VEDEM LA MAVAS DUMINICA LA 11
STIL OSTIL

ENERGY CARP

lucfish
senior
senior

Mesaj de lucfish » 08 Feb 2012, 20:18

Doresc să mulțumesc public patronului de la bazinul piscicol STIGMA FISHING, pentru faptul că ne sprijină în mod direct în organizarea concursului nostru, cât și generozitatea de care a dat dovadă când a acordat premiul capturii (un abonament pe un an de zile).De asemenea trebuie felicitat pentru că încurajază pescuitul în regim C&R și are un interes sporit în achiziționarea crapilor mari 12-14kg.Personal nu am ajuns la baltă, în consecință nu o cunosc, din discuțiile purtate cu crăparii care au fost la baltă am înțeles că are densitate mare de pește și că raportul calitate-preț este f. bun.Sper ca patronul să persevereze în acest sens, ptr. ca noi pescarii de crap din zona BV să avem o baltă cu pescuit C&R la un preț f. bun și cu pește mare.

mazare
Veteran
Veteran

Mesaj de mazare » 09 Feb 2012, 10:54

teo42 scrie:Eu si Claudiu prezenti !!!
pe la ce ora plecati de acasa ? eu merg pana in Rasnov dupa care o sa stau la ocazie :D :))
Succesul nu este cheia fericirii. Fericirea este cheia succesului. Daca iti place ce faci,vei avea succes

MUNTEANU BOGDAN
**CC CORBU**

claufishi
Veteran
Veteran

Mesaj de claufishi » 09 Feb 2012, 19:13

Imi pare sincer rau sa anunt ca nu voi putea fi prezent duminica la intrunire deoarece luni am un examen si cam am destul de invatat.

Daca se va stabili ceva , va rog sa postati si aici pe forum cele discutate.

**==
"Cine se fereste de agatatura , se fereste de crapi...in speta mari si foarte mari"
CLAUDIU CORAIU - B&C ENDURO CARP TEAM -

mazare
Veteran
Veteran

Mesaj de mazare » 10 Feb 2012, 13:20

SALUTARE PENTRU CEI INTERESATI DE CONCURSURI VEDETI AICI http://www.infopescar.tv/forum/crap-si- ... 12380.html

MUNTEANU BOGDAN
**CC CORBU**

slo_bv
utilizator
utilizator

Mesaj de slo_bv » 11 Feb 2012, 20:47

Salutare,
am de vanzare un rodpod din aluminiu marca Energoteam, folosit 4 sezoane.
Rodpodul este pachet complet format din rodpod, buzzbare pentru 3 posturi, 3 alarme noi (folosie de axim 5 ori) cu baterii incluse, 3 hangere cu LED.
Pret de vanzare 200RON; pret de achizitie pentru un rodpod nou 299RON.
Livrare la domiciliu in Rasnov sau impejurimi.
Pentru mai multe detalii 0740175426
Fişiere ataşate
Rodpod.jpg
Crede in ceea ce faci; si capturile nu te vor dezamagi niciodata !

Scrie răspuns

Înapoi la “Balti, iazuri si ferme piscicole”