ce stiti despre concursul CUPA RIG CORBU 3 CT
Moderator: florentiniuga
- misu_sipanu
- Veteran
ce stiti despre concursul CUPA RIG CORBU 3 CT
PENTRU utilizatorii din CT -----in ce perioada este concursul si daca are cineva informatii despre cele precedente
multumesc anticipat
multumesc anticipat
Re: ce stiti despre concursul CUPA RIG CORBU 3 CT
misu_sipanu scrie:PENTRU utilizatorii din CT -----in ce perioada este concursul si daca are cineva informatii despre cele precedente
multumesc anticipat
Au fost pana acum 3 sau 4 editii.Una prin primavara,a lta spre toamna (sfarsitul lui august-septembrie)
Asociatia Pescar Sportiv
- misu_sipanu
- Veteran
AI PARTICIPAT? ce cantitati de peste sau prins? ai mai multe detalii?
nu stiu daca am voi,daca nu sa se stearga:
Uite aici detalii de la prima editie
http://www.xxx.ro/forum/viewtopic ... hlight=rig
La adoua editie din primavara, s-a castigat tot cu aproximativ 100 Kg (echipele de pe podium).Concursurile au fost de 48 de ore si nu am participat eu (am avut pe cineva apropiat participant)
Uite aici detalii de la prima editie
http://www.xxx.ro/forum/viewtopic ... hlight=rig
La adoua editie din primavara, s-a castigat tot cu aproximativ 100 Kg (echipele de pe podium).Concursurile au fost de 48 de ore si nu am participat eu (am avut pe cineva apropiat participant)
Asociatia Pescar Sportiv
- misu_sipanu
- Veteran
multumesc mult daca esti din CT suna la 0720 204 970 si contacteaza ma
Sorry.misu_sipanu scrie:multumesc mult daca esti din CT suna la 0720 204 970 si contacteaza ma
Nu sunt din Constanta, sunt de langa Bucuresti.
Asociatia Pescar Sportiv
se pare ca a inceput azi si se incheie duminica..
locul 1 - 9000ron
locul 1 - 9000ron
- misu_sipanu
- Veteran
Mersi acum sint mai documentat.Voi participa la etapa de toamna,acum nu pot.Fire intinse!
ceva detalii despre acest concurs..castigatori, cantitati prinse, etc...are cineva?
- misu_sipanu
- Veteran
Se pare ca s a gistigat cu...50 si ceva de kg iar cantitatea totala 100 si ceva de kg.Nu a prea postat nimeni am cautat,cred ca intr un ziar este ceva .Osa caut si o sa postez.
Va salut ,
Concursul s-a desfasurat in perioada 28-31 mai 2009 pe amenajarea piscicola de la Corbu.Ce pot spune este faptul ca din 15 echipe inscrise au punctat 5 ,iar 10 nu au prins nici un peste.Nu ca balta nu are potential ci datorita faptului ca tot pestele era in bataie.Va pot spune ca balta are peste 2000 de kg de crap intre 15 si 27kg ,introduse numai toamna trecuta si alte 4000 de kg de crap intre 3 si 15 kg,Mai sunt si cateva exemplare de somn de dimensiuni considerabile 15kg,22kg si 37kg.
Concursul a fost castigat cu 3 pesti (44kg)de o echipa din Bucuresti (imi cer scuze dar nu le-am retinut numele)Pestele a fost prins la interceptare in primele ore ale concursului.Practic nadirea nu a avut nici un efect.Captura competitiei a fost adjudecata de o echipa din Constanta (17,400kg) la mare lupta cu echipa castigatoare care a avut un crap de 17,100.S-ar putea sa ma incurc in sutele de grame dar stiu ca diferenta era f.mica.
Cert este un lucru si anume ca balta are potential se prinde peste mare dar are si cateva inconveniente legate de standuri ,fiind o balta relativ mica (aprox.17hectare)nu ofera sanse egale.Practic standurile 4;5;6 ar trebui eliminate fiinca de 4 ani cai care au "cazut"pe ele nu au punctat deloc fiind intrun colt al baltii au fost inchisi de barierele de nada ale celorlalti concurenti.Precizez ca in partea opusa acestor standuri balta are aprox.1,5 hectare de stuf iar majoritatea pestilor se afla in acea zona.In orice caz cele mai bune standuri sunt1 ,2 ,16 ,19.Pt.alte detalii va stau la dispozitie.Uitam de premii I-9000 ,II-6000 ,III-3000 si captura 2000.
Concursul s-a desfasurat in perioada 28-31 mai 2009 pe amenajarea piscicola de la Corbu.Ce pot spune este faptul ca din 15 echipe inscrise au punctat 5 ,iar 10 nu au prins nici un peste.Nu ca balta nu are potential ci datorita faptului ca tot pestele era in bataie.Va pot spune ca balta are peste 2000 de kg de crap intre 15 si 27kg ,introduse numai toamna trecuta si alte 4000 de kg de crap intre 3 si 15 kg,Mai sunt si cateva exemplare de somn de dimensiuni considerabile 15kg,22kg si 37kg.
Concursul a fost castigat cu 3 pesti (44kg)de o echipa din Bucuresti (imi cer scuze dar nu le-am retinut numele)Pestele a fost prins la interceptare in primele ore ale concursului.Practic nadirea nu a avut nici un efect.Captura competitiei a fost adjudecata de o echipa din Constanta (17,400kg) la mare lupta cu echipa castigatoare care a avut un crap de 17,100.S-ar putea sa ma incurc in sutele de grame dar stiu ca diferenta era f.mica.
Cert este un lucru si anume ca balta are potential se prinde peste mare dar are si cateva inconveniente legate de standuri ,fiind o balta relativ mica (aprox.17hectare)nu ofera sanse egale.Practic standurile 4;5;6 ar trebui eliminate fiinca de 4 ani cai care au "cazut"pe ele nu au punctat deloc fiind intrun colt al baltii au fost inchisi de barierele de nada ale celorlalti concurenti.Precizez ca in partea opusa acestor standuri balta are aprox.1,5 hectare de stuf iar majoritatea pestilor se afla in acea zona.In orice caz cele mai bune standuri sunt1 ,2 ,16 ,19.Pt.alte detalii va stau la dispozitie.Uitam de premii I-9000 ,II-6000 ,III-3000 si captura 2000.
- misu_sipanu
- Veteran
Va multumesc mult,e mai mult decit am citit in ziar,stiu balta am pescuit acolo si sint de acord ca primele standuri sint in plus la un concurs.Balta este frumusica si ....se prinde la boiles.Eventuale pareri sau opinii puneti pe topicul,,,,Pescuitul de crap in Constanta..si nu numai.