Ce pasare canta in filmulet ?
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
Ce pasare canta in filmulet ?
Printre inregistrarile de anul trecut am si una mai deosebita. Am inregistrat tril-ul unei pasari care face show in fiecare seara pe malul baltii la Tancabesti...si n-am habar exect ce fel de pasare este ? ...de fapt oscilez intre Mierla si Privighetoare !
Re: Ce pasare canta in filmulet ?
mierla sigur nu e george. iti zic sigur ca am stat prea mult timp printre ele ca sa nu stiu cam toate timbrele. seamana intr-adevar ca tip al trillului, dar nu e acelasi timbru.
este tot ceea ce nu poți vedea...
aron dan
aron dan
-
- VIP+++
nu canta nici o pasare pa bezna ! ie playback !
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
Cinteza, George.
Cum sa nu, Gogule ... ? Bufnita, huhurezul, cucuveaua ... da' astea zic : "BUHUHUUU, BUHUHUUUU..."gogu steriade scrie:nu canta nici o pasare pa bezna ! ie playback !
Ar mai fi una ... nightingale, ca parca englezu' ii zice mai pe nume.
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
Am ascultat pe Youtube si Cinteza si Mierla si Privighetoarea, si trilul asteia seamana cate un pic din toate (ca tonalitate) !Nelutu scrie:Cinteza, George.
gogu are dreptate ca e playback ca astia precis e senzorii lui de braconer setati sa nu dea alarma la vecini ca trage numa ca propretaru sigur dupa excesuri etilice nui mai aude ca se confrunta cu natura
Cred ca e cinteza cu mama privighetoare si tata cincezoigor965 scrie:Am ascultat pe Youtube si Cinteza si Mierla si Privighetoarea, si trilul asteia seamana cate un pic din toate (ca tonalitate) !Nelutu scrie:Cinteza, George.
Doamne cat ador discutiile despre pasarici.
Cred ca ai vrut sa spui:"si tata chinezoi"!mircea62 scrie:Cred ca e cinteza cu mama privighetoare si tata cincezoigor965 scrie:Am ascultat pe Youtube si Cinteza si Mierla si Privighetoarea, si trilul asteia seamana cate un pic din toate (ca tonalitate) !Nelutu scrie:Cinteza, George.
- florentiniuga
- Master Admin
Din cortul cui se auzea cantand pasarica, poate stiu si cum o cheama.
Asta nu e de-aia ! Asta canta frumos! Pasaricile alea "de cort" canta altfel...la flaut, la fagot...la ceatarna ...florentiniuga scrie:Din cortul cui se auzea cantand pasarica, poate stiu si cum o cheama.
- florentiniuga
- Master Admin
Bai, sa fie clar, daca-i pasare de noapte, ori e cucuvea si aia sta la Cotroceni, ori e platita sa o fredoneze la cort.
Sau... e privighetoare si canta la usa cortului sa se simta bine gugustiucu'.
Sau... e privighetoare si canta la usa cortului sa se simta bine gugustiucu'.
-
- VIP+++
hai bre ce draco alea ie pasari cantatoare care le zici matale? pai cucuveaua nu canta vere , aia prevesteste ! si nici macar nu preveste da bine , numai da rau zice !sorin1362 scrie:Cum sa nu, Gogule ... ? Bufnita, huhurezul, cucuveaua ... da' astea zic : "BUHUHUUU, BUHUHUUUU..."gogu steriade scrie:nu canta nici o pasare pa bezna ! ie playback !
Ar mai fi una ... nightingale, ca parca englezu' ii zice mai pe nume.
si dupa parerea mea fara sa fiu malitios si misogin si extremist si rasist da sant sigur ca dupa talentu iei da cantat aceasta pasarica este da culoare mai inchisa la pigmentu pieli si deci si prin urmare pa cale da consecinta este da etnie romanes . alea albe nu stie sa cante asa ceva niciodata !
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
E adevarat ca astia "negrii ca abanosu" tin steagul sus in materie de "cantari" dar si albii n-ar fi mai prejos ( a se vedea canarii albi )si nu numai !!