Seamana, da' nu e el. E un fauritor de ceaune, care salasuieste undeva intre Țigmandru si Chendu.Desideiu Bogdan scrie:Sorin...baiatu' din imagine seama putin cu Gogu parca..ori mi se pare mie?

Seamana, da' nu e el. E un fauritor de ceaune, care salasuieste undeva intre Țigmandru si Chendu.Desideiu Bogdan scrie:Sorin...baiatu' din imagine seama putin cu Gogu parca..ori mi se pare mie?
Cea mai tare!!! Stea..uaaaaa!sorin1362 scrie:Ii uram lu' Madalin si aici ... sa-i creasca baietelul mare, frumos si sanatos si ... s-o apuce pe calea cea buna, nu ca tati
D'nul Sorin...maaaare OMsorin1362 scrie:Ii uram lu' Madalin si aici ... sa-i creasca baietelul mare, frumos si sanatos si ... s-o apuce pe calea cea buna, nu ca tati
Te ai cam lins pa bot de pescuit pe MV2sorin1362 scrie:In aceasta noapte geroasa de faurar ne vom ocupa o tzara de un moshulica ... Un moshulica foarte strangator din fire, dumnealui vrand sa stranga toti crapii din tara. Ma rog, toti crapii care prezinta interes pentru un pescar cu pretentii, dupa cum ma consider si eu.Pai n-am inteles ... adica ma duc la toamna in delta si dau numai de ciortani, ca "batranii" colcaie prin MV 2 ? Pai nea Petcule, ia mai lasa crapii in apele in care s-au nascut, ca acolo le e locul, iar matale creste-i de mici pe ai 'matale. Aaaaa ... mi se spune din regie ca nu mai apuca ... sa-i creasca vreo 20-30 de ani ... Pai cine-i de vina? Chiar trebuie sa iei potul de la prima mana ? Mai lasa nene si nepotilor...
Deh, sa-ti fie gura aurita cu.."breaveheart" ...Doamne ajuta!sorin1362 scrie:In cele din urma, bietul Emil a pus-o, a fost sacrificat. Macar a scapat de sacul de injurii pe care-l cara in carca de cativa ani. Nu-i vina lui ca a fost premier intr-o perioada in care, peste saracia poporului roman s-a pravalit si criza.
In alta ordine de idei, presedintele a fost ales prin vot de catre popor si trebuie sa fie lasat sa-si duca mandatul pana la sfarsit. Cam asa ar fi in democratie, altminteri se numeste altfel. Dar asta nu inteleg acesti Lolek si Bolek ai politicii romanesti. De cand sunt in opozitie, acesti doi ..., pun mereu aceeasi placa de patefon zgariata : "DEMISIA...DEMISIA...DEMISIA..." Ce drag le e ciolanul ... Insa poporul nu-i vrea nici pe ei ! Poporul s-a saturat de acesti oportunisti mediocri, impinsi in fata de partide, aceste figuri de ceara ce apar de ani si ani pe sticla. Acesti "soferi" la care, cand le dai volanul in mana, o trasnesc de primul stalp care le iese in cale...
Si daca in tarisoara noastra s-au gasit unii care sa sparga toate serverele americane, inseamna ca s-ar mai gasi cativa "breaveheart" care sa ne calauzeasca destinele ...
Poate ca nici nu e pasare ... da' in ziua de azi poti avea incredere in ceva sau in cineva ?gogu steriade scrie:nu canta nici o pasare pa bezna !ie playback !
sorin1362 scrie:S-a ivit iar ocazia sa iasa la interval (pentru a nus'cata oara) Jiji ... de data asta in chip de "razboinicu' zapezilor"Si cu portbagajul plin de branzeturi si miei rotisati (pentru uz personal), s-a repezit sa deszapezeasca satele vrancene. Tot respectul pentru ajutorul dat bietilor oameni, dar modul in care se invarte ca un curcan, ma duce cu gandul la un pui de campanie ...