Zona Brasov
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: Zona Brasov
Pff iara sacrificam saracu pateu
Oricum -nu bei nu prinzi
Oricum -nu bei nu prinzi
Stați liniștiți, Bogdan (Mazăre) bea 20 de beri în 48 h și nu are nimic, ne mai și bate pe toți la concurs.La Belin a băut o ladă de bere Ciucaș (20 beri) și a prins și cca 80-100 kg crap în 48h. Spre finalul acelei partide a dormit câteva ore ptr. a putea pleca cu autoturismul spre casă.Nu dormiți vis-a-vis de potențialul dl. Bogdan la băut bere!!!!!
- daddy caddy
- senior
PROPUN CA DUMINICA IN JURUL ORELOR 11 SA NE INTALNIM INTR-O LOCATIE CATIVA DINTRE PARTICIPANTI(CEI CARE VOR AVEA POSIBILITATE)SA MAI STABILIM NISTE MICI DETALII !DACA SUNTETI DE ACORD VA ROG SA VA ANUNTATI SI MA VOI GANDI SI LA LOCATIA RESPECTIVA
STIL OSTIL
ENERGY CARP
ENERGY CARP
- Yo_gabriel
- membru activ
Eu vin
la fitze?
'Viteza luminii este mai mare decât cea a sunetului. De aceea par unii strălucitori înainte să-i auzi vorbind.'
- daddy caddy
- senior
- daddy caddy
- senior
salut toti pescarii de pe zona,am citit despre concurs daca se mai poate merg si eu cu echipa.....Gabriel+Daniel.
salut mai e valabil concursul?? si daca da imi poate spune cineva unde,cand si cat costa inscrierea?as dori sa vin si eu...
plecam inpreuna din cartier dar fara masina. sa bem si noi o beredaddy caddy scrie:PROPUN BAR MAVAS ZONA GEMENII,E OK?
'Viteza luminii este mai mare decât cea a sunetului. De aceea par unii strălucitori înainte să-i auzi vorbind.'
la cati vor sa participe de ce nu luati legatura cu cei de la Doripesco?
e loc de mai multe echipe acolo
- daddy caddy
- senior
BUNA DIMINEATA! O SA ORGANIZAM LA ANU!MULTUMIM DE SFATpapyllon scrie:la cati vor sa participe de ce nu luati legatura cu cei de la Doripesco?
STIL OSTIL
ENERGY CARP
ENERGY CARP
-
- Veteran
aloo.de ce la anu putem sa mai organizam la inceputu lui august sau septembrie ,ce are? 2 intr-un an ,poate si 3 de ce nu daca sunt asa multe echipe.si asa sunt multe echipe care doresc si nu mai sunt locuridaddy caddy scrie:BUNA DIMINEATA! O SA ORGANIZAM LA ANU!MULTUMIM DE SFATpapyllon scrie:la cati vor sa participe de ce nu luati legatura cu cei de la Doripesco?
- Yo_gabriel
- membru activ
La mavas nu cred ga gasim o masa asa mare daca ne strangem mai multi nu mai bine mergem la Arena e in spate la ITC acolo vorbesc sa ne rezerve noua etajul si unim mesele si facem una unde sa incapem 10-15 persoane .....
pacat ca nu sunt decat 20 de locuri .... putem face macar 2 concursuri pe an... la Doripesco cred ca este mult mai costisitor
pacat ca nu sunt decat 20 de locuri .... putem face macar 2 concursuri pe an... la Doripesco cred ca este mult mai costisitor
@papyllon la Doripesco nu cred ca ne-ar tine buzunaru pentru 48 h
@davidnicolaie poate organizezi tu unu la care noi o sa ne lasam rugati poate in august sau mai bine in septembrie a nuu poate in noiembrie ca yo tre sa merg la un concurs pe ''''STRAULESTI'''''
@davidnicolaie poate organizezi tu unu la care noi o sa ne lasam rugati poate in august sau mai bine in septembrie a nuu poate in noiembrie ca yo tre sa merg la un concurs pe ''''STRAULESTI'''''
Succesul nu este cheia fericirii. Fericirea este cheia succesului. Daca iti place ce faci,vei avea succes
MUNTEANU BOGDAN
***CAMPION NATIONAL 2012 ***
***CAMPION NAȚIONAL 2017***
**CC CORBU**
MUNTEANU BOGDAN
***CAMPION NATIONAL 2012 ***
***CAMPION NAȚIONAL 2017***
**CC CORBU**