Vand 2xShimano Big Baitrunner Long Cast ca NOI!!!
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Vand 2xShimano Big Baitrunner Long Cast ca NOI!!!
Vand 2 mulinete Shimano Big Baitrunner Long Cast. Au fost folosite 1-2 partide. Sunt ca si noi(nu prezinta nici un semn de folosinta), singura diferenta intre mulinetele mele si cele luate din magazin este ca ale mele sunt echipate cu fir (Daiwa Infinity Duo 0.36). Mulinetele sunt insotite de cutiile lor originale, alaturi de instructiuni si garantia valabila 3 ani de la data achizitionarii lor. Data achizitionarii este 25.07.2011, care se poate vedea si in poza. Pret 580lei/buc.
Re: Vand 2xShimano Big Baitrunner Long Cast ca NOI!!!
o mulineta vanduta.
SAL TE INTERESEAZA UN SCHIMB CU http://www.infopescar.tv/forum/vanzari/ ... 12178.html
Succesul nu este cheia fericirii. Fericirea este cheia succesului. Daca iti place ce faci,vei avea succes
MUNTEANU BOGDAN
***CAMPION NATIONAL 2012 ***
***CAMPION NAȚIONAL 2017***
**CC CORBU**
MUNTEANU BOGDAN
***CAMPION NATIONAL 2012 ***
***CAMPION NAȚIONAL 2017***
**CC CORBU**
nu, multumesc.mazare scrie:SAL TE INTERESEAZA UN SCHIMB CU http://www.infopescar.tv/forum/vanzari/ ... 12178.html
- cristi jurca
- junior
un numar de telefon ?
multumesc .
multumesc .
salut,
ai pm!
ai pm!
un numar de telefon te rog sa-mi trimiti pe privat!
Se poate inchide. Multumesc pt. gazduire!