DUNAREA
Moderatori: gor965, mini_mic, Sebastian, vali003
Re: DUNAREA
Mersi de raspuns !!!
Am vazut ca amurul este cel mai activ la temp intre 20 - 28 grade C, dar ... parca poti sa stii ce damblale sau foame l-o mai apuca?!
Respect !
Am vazut ca amurul este cel mai activ la temp intre 20 - 28 grade C, dar ... parca poti sa stii ce damblale sau foame l-o mai apuca?!
Respect !
Plec la pescuit, nu să prind peşte !!!
asa e mananca foarte bine pe caldura,,,viorelb73 scrie:Mersi de raspuns !!!
Respect !
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
Si cat mai este, frate, pana atunci ..... offfffffff !
pai apuca-te de spinnviorelb73 scrie:Si cat mai este, frate, pana atunci ..... offfffffff !
Ultima oară modificat 06 Feb 2012, 21:48 de către sorprodan, modificat 1 dată în total.
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
La C-ta este criminal cu spinning-ul, am fost la Jurilovca, Satu Nou, Canalul Dunare - Navodari si Dunare-Agigea, satul Dunarea, apă caldă CFernavodă și mi-am luat-o de m-a usturat. Nu prea mai ai unde sa faci o partida minunata, sa o tii minte (cum luam pe Fortuna, acum 10 ani, 20 - 50 kg stiuca pe zi !!!).
Acum pregatesc - teoretic - partidele pentru 2012.
Respect !!!
Acum pregatesc - teoretic - partidele pentru 2012.
Respect !!!
Bratul Borcea, la Calarasi, dupa viscol si ger :
- razvan_tyu
- junior
eu merg la dunare de 5 ani si nu sunt multumit deloc de locul ales adica cotul baciului care e la pod la giurgeni unde incepe insula mare a brailei
da un pont pt anul acesta nu vreau capturi capitale dar sa nu fiu invadat ca aici de guvizi si braconieri care dau pe langa tine cu curent
da un pont pt anul acesta nu vreau capturi capitale dar sa nu fiu invadat ca aici de guvizi si braconieri care dau pe langa tine cu curent
Cel mai bun pont pe care pot sa-l dau e ca zona de frontiera (de la 371 in sus) e mai putin braconata decat celelalte zone ! A nu se intelege ca nu e braconata deloc...ci e braconata MAI PUTIN...ptr. ca aici "lucreaza" doar aia cu pile !razvan_tyu scrie:eu merg la dunare de 5 ani si nu sunt multumit deloc de locul ales adica cotul baciului care e la pod la giurgeni unde incepe insula mare a brailei
Ieri am trecut podurile de la Fetesti si Cernavoda - Dunarea este bocna toata !!! Sper sa se dezghete cat mai curand, vreau sa fac o incercare in zona Dunarea - Capidava.
Respect !
Respect !
si eu astept sa se mai usuce afara sa pot merge si eu pe la giurgiu-oltenita.. tare mie dor sa vad Dunarea si sa fac o pescuiala acolo .. sau de ce nu la Isaccea.viorelb73 scrie: vreau sa fac o incercare in zona Dunarea - Capidava.
deocamdata caut sa cheltui ceva bani Stiti daca lansetele Sert Saga sunt bune pentru Dunare?
Sustin PRINDE SI ELIBEREAZA
Ce lungime? Ce actiune? Pentru ce vrei sa le folosesti?
Vezi detalii si pe topicul de lansete !!!
http://www.infopescar.tv/forum/post1259 ... ga#p125910
Respect!
Respect!
multumesc de ajutor.viorelb73 scrie:Ce lungime? Ce actiune? Pentru ce vrei sa le folosesti?
Respect!
vroiam sert saga pentru crap. nu ma pricep la actiuni si alte detalii despre actiunea unui bat (stiu ce sunt si ce reprezinta dar nu stiu pentru mine ce imi trebuie).
ma gandesc la ceva pentru plumbi mai grei : 100-150g.plus un eventual momitor.viorelb73 scrie:Ce lungime? Ce actiune? Pentru ce vrei sa le folosesti?
Respect!