Pescarii la comanda (comentarii la vot)
Re: Pescarii la comanda (comentarii la vot)
Ei uite ca s-a dus si Boc...
Saracul...si ce-a mai dat la lopata zilele trecute ! ...intef scrie:Ei uite ca s-a dus si Boc...
Sa vedem ce ne mai asteapta cu urmatorii,ca pana acum am sarit din lac in put!
De ce crezi asta? Sunt o gramada de solutii.In plus,nu neaparat PDL-ul trebuie sa dea primul ministru,Basescu decide(sigur,nimeni nu crede ca ar fi dispus sa propuna USL,independentilor sau altora sa dea primul ministru,asta ar insemna ca in doua luni sa dispara chiar si el din viata politica) asta,sa urmarim in urmatoarele zile ce se intampla.Ca o parere strict personala,conducatorii USL sunt doar niste puisori,usor de pacalit de experimentata vulpe-presedinte.Dar topicul nu este despre Basescu,Boc sau anticipate,iar noi ne-am cam indepartat...
Frate,eu sunt un om simplu,de la tara, si singurul lucru pe care-l stiu despre politica este ca-i..........Ultimii ani mi-au demonstrat ca nu ma insel si am ajuns sa nu mai am incredere in nimeni,suntem manipulati non-stop si ne e din ce in ce mai greu ajungand sa ne descurcam fiecare cum putem.Proiecte colective de viitor....,mai vorbim.Sa dea Dumnezeu sa ne fie mai bine,pentru ca desnadejdea e un mare pacat si trebuie tot timpul sa speram.
Sigur,de fiecare data mergem la vot cu speranta ca va fi mai bine,dar parca de fiecare data ne inselam si mai amarnic.In pescuit(sa lasam deocamdata celelalte cauze ale amaraciunii romanilor) nu s-a schimbat nimic,ba dimpotriva,parca ne-ar impune cineva sa lichidam populatia piscicola cat mai repede.Stiti cum este: speranta moare ultima.Dar tot moare...
Una din principalele cauze ale decimarii populatiei piscicole,daca nu cumva cea mai mare,este pretul mare de vanzare al kilogramului de peste.Daca acesta ar fi de 2-3 lei pe kg atunci nu cred ca si-ar mai rupe oasele braconierii sa intinda sute de metrii de plase si nici pescarul de rand n-ar mai umple juvelnicul.Pentru asta pe cine sa injuram oare?
Mda,dar cred ca ar fi imposibil.Daca platica,babusca,rosioara sau carasul ar putea fi gasite la aceste preturi,pentru celelalte specii nu cred ca este posibil.Nu ca nu mi-ar placea sa iau salau cu 3 ron/kg...
nu cred ,domnilor ,ca asta ar fi o rezolvare ,deorece atita timp cit ei sau invatat sa cistige un ban fara prea multa bataie de cap ,vor bracona in continuare ,poate chiar mai rau ,pentru a scoate banii cu care erau invatati
Nu stiu ce s-a intamplat dupa demisia lui Boc??Dar azi nu am putut vorbi cu nimeni de la ANPA nici la Timisoara nici la Bucuresti!!!Oare ce se pune la cale??Stie cineva pe cand sant invitati tov-siii la Buc.pt.prelungirea autorizatiilor???Chiar asa secretomanie???Siteul Anpa pt.ce a fost infiintat???Chiar nu se poate pune un anunt???
Pai va dati seama ca nu stiu nici ei de capul lor acum! Unii stau cu frica in san ca pierd ciolanul,altii asteapta cu sufletul la gura sa-l...preia. Vom avea anticipate,asta e clar,dar sa dea Domnul sa aiba loc cat mai repede,este in folosul nostru.Probabil de asta si echipa propusa ieri(astazi nu am avut timp sa deschid tv-ul,am fost la o fabrica de biscuiti sa vad daca pot obtine un pret mai ieftin pt biscuiti de categorie inferioara,dar am fost degeaba,nu a stat nimeni de vorba cu mine)de primul ministru desemnat,a fost alcatuita din...consilieri.Or simti ei(PDL) ca scapare nu mai au,asadar sa asteptam ca hotii sa predea stafeta...hotilor!
- florentiniuga
- Master Admin
O sa vedem maine ce se intampla cu guvernul. Daca trece nu vom avea anticipate. Daca nu trece... inca nu se stie ce se poate intampla. Sa nu uitam insa de proteste, care-l vizeaza si pe Basescu si care vor reincepe odata cu incalzirea vremii.
Nici nu ma gandeam ca va trece...dar a trecut,deci ciuciu anticipate.Si Ponta asta ce discurs...V-am spus eu ca si el si celalalt sunt niste puisori lesne de pacalit de vulpea cea batrana si vicleana.Raman cu un gust amar dupa ziua de ieri,opozitia nu am vazut sa miste un deget pentru a atrage maghiarii si independentii de partea lor.Sa aiba presa dreptate si din toamna sa vedem o stapanire PDL-PSD?Dar iarasi ne indepartam de la subiect.deci sa o lasam asa deocamdata.O farama de speranta totusi ramane,este un guvern tanar care nu are mai nimic de pierdut,ar putea "misca",are aproape un an la dispozitie si un intreg sezon de pescuit.Mult,putin...Dumnezeu stie....
Cred ca glumesti !! Astia tot "gaozari" sunt si poate chiar o sa fie si mai rau cu "puii astia de catzea" , adica mai mult ca sigur !! Trebuie sa-i radem din radacina !!intef scrie:O farama de speranta totusi ramane,este un guvern tanar care nu are mai nimic de pierdut,ar putea "misca",are aproape un an la dispozitie si un intreg sezon de pescuit.Mult,putin...Dumnezeu stie....
Si care ar fi radacina????