2009 LA COPCA..UNDE MERGEM !?
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
2009 LA COPCA..UNDE MERGEM !?
Ghiata este de 3 cm. Unde si pe ce balta mergem la copca anul acesta? O balta de rapitor, Biban,ghibort...Are cineva o informatie...?
Re: 2009 LA COPCA..UNDE MERGEM !?
Am fost la copca pe Pantelimon. ghiata 15 cm . Plata pe balta 10 ron. peste prins balos, biban si poate nu credeti ...caras ! Am stat 2 ore si am prins 3 balosi un biban si un caras. Momeala 5 libelule pe ac . Locul.. acolo unde sint o gramada de gauri.!
Salut Mardare.
1 dece trebuie sa afisezi steagul american la finalul textului,ca sa intelegem ca esti din america ?
2 dece nu scrii in preofilul tau de unde esti sau macar in textul cu intrebarea sa fi scris ca esti din Bucuresti.
3 cum poti face o asemenea imprundenta sa te duci la pescuit pe o gheata asa de subtire sau ti s-a urat cu zilele si vrei sa mori innecat sau sa faci o baie cu stop cardiac. Daca gheata nu are macar 5 cm in orice moment te poti inneca.Numai bine. Mircea13
1 dece trebuie sa afisezi steagul american la finalul textului,ca sa intelegem ca esti din america ?
2 dece nu scrii in preofilul tau de unde esti sau macar in textul cu intrebarea sa fi scris ca esti din Bucuresti.
3 cum poti face o asemenea imprundenta sa te duci la pescuit pe o gheata asa de subtire sau ti s-a urat cu zilele si vrei sa mori innecat sau sa faci o baie cu stop cardiac. Daca gheata nu are macar 5 cm in orice moment te poti inneca.Numai bine. Mircea13
Am dreptul sa am alta parere decat dvstra!
Aveti dreptate,dar daca am vazut ca sint cite 3,4 pescari unul linga altul si ..nu se intimpla nimic am intrat si eu mai retras,dar am intrat . O gramada de pescari pe balta , peste aproape de loc , dar pasiunea este pasiune ! Am stat si eu 2 ore ca sa -mi fac damblaua ! Acum gheata este de 18 cm. Nu cred ca trebuie sa fiu din America,ca sa pun steagul, am facut-o pur si simplu sa vad cum este si atita tot. Va multumesc de grija care mi-o purtati.Cu stima si respect.
- Albescu Robert
- utilizator
Balta tare la copca(stiuca) a fost la CISMAS-BV.Ptr.biban,ghibort-ARINI,MAIERUS-BRASOV