Salut
Modul de nadire pe care il abordez la o partida obisnuita este sa lansez in fata ,distanta dintre locurile unde arunc plumbul sa fie de 2,3,4 metri intre fiecare, apoi nadesc cu bulgari de mix-uri +porumb + seminte pt fiecare locatie in parte.
Este corecta abordarea ? sau trebuie sa fac toate aruncarile "intr-un singur loc" si sa creez un pat de nada concentrat ?
Ar fi mai multe variabile de care ar trebui sa tin cont referitor la modul de nadire imprastiat sau compact? (ex. substrat , adancime ,durata partidei ...etc).
P.S. Ma refer la pescuitul de o balta/lac .
Mod nadire partida 24-36 ore
Moderator: gor965
- jurnalistu
- membru activ
Re: Mod nadire partida 24-36 ore
daca le arunci in directii ai mai multe sante decat sa le arunci pe toate in acelasi loc.poti nadi de la un metru pana la doi metri(patrati) asa fac eu
Re: Mod nadire partida 24-36 ore
Stilul de nadit si abordare a unei partide, difera de la balta la balta si bineinteles de timpul partidei.
Eu unde ma duc arunc bulgari de nada pe o linie in fata stufului si pescuiesc 2 lansete pe padul de nada, si 2 in lateral. Un mare PLUS este sa folosesti momitoare astfel intretii si locul de pescuit.
Fire intins si iarna cat mai scurta.
Eu unde ma duc arunc bulgari de nada pe o linie in fata stufului si pescuiesc 2 lansete pe padul de nada, si 2 in lateral. Un mare PLUS este sa folosesti momitoare astfel intretii si locul de pescuit.
Fire intins si iarna cat mai scurta.