M ascuzati ca m-am bagat in discutie asa ) credeam ca vorbeati cu mine
It's a fabulation anyway...Acu n-am nimik cu Jubi da la cati bani sunt acolo, niste leocoplast sa acopere DAM era o nimica toata. Marketing defectuos...si pretu' nene, de ce a jupuit pretu'???
CE PARERE AVETI DE ???
Moderatori: gor965, florentiniuga
- claWbar
- utilizator
Re: CE PARERE AVETI DE ???
Daca judeci un peste pe baza abilitatii sale de a se urca in copac, o sa crezi toata viata ca e un prost...asta zicea Einstein... da' ce stia el, ca nu era pescar ca tine
- Dan Mitranescu
- Partener
Cate 6 din Hi-S , FMJ si MTX ... stiu eu .gor965 scrie:Eu daca stiam ca e o intrebare retorica, mai raspundeam ?!Dan Mitranescu scrie:Pai mai intrebam daca nu-mi convenea raspunsul ?
Rastelul ala al lui Jubi l-ai vazut ?
L.E.
Ce mai are ?
... vezi daca nu le ai cu concursurile...ala nu e pretul !claWbar scrie:......si pretu' nene, de ce a jupuit pretu'???
Vad un spod Century Big Berta si Shimano Beast Master ...astea-s ale lui Vio ! Nu reusesc sa identific exact cele 2 lansete din dreapta din prima poza !Dan Mitranescu scrie:
Cate 6 din Hi-S , FMJ si MTX ... stiu eu .
Ce mai are ?
L.E.
Cred ca sunt 2 spoduri Fox Warrior !
- Dan Mitranescu
- Partener
Numai araci !gor965 scrie:Vad un spod Century Big Berta si Shimano Beast Master ...astea-s ale lui Vio ! Nu reusesc sa identific exact cele 2 lansete din dreapta din prima poza !Dan Mitranescu scrie:
Cate 6 din Hi-S , FMJ si MTX ... stiu eu .
Ce mai are ?
L.E.
Cred ca sunt 2 spoduri Fox Warrior !
Asa este la Giurgiu ... 10.000 euro pe metru patrat.
Pai? .....
adyman scrie:Ce parere aveti de lansetele DAM MAD D-FENDER; cum se comporta la lansare si in drill,si cu cat sunt mai superioare fata de un MTX???
DAAAAAAAAAAAAAM!!! Treaba'ï clara ca geamul mat.