Ca tu ce esti cu iPhone 4S in buzunar ( directore ce esti !Desideiu Bogdan scrie:
Pe cat facem pariu ca Romania e plina de snobi si gasim clienti

Nu vezi cat este ceasul decat de la 2000lei in sus ?

Asa ca ciocul mic !

Fiecare cu pasarica lui !
Moderatori: gor965, florentiniuga
Ca tu ce esti cu iPhone 4S in buzunar ( directore ce esti !Desideiu Bogdan scrie:
Pe cat facem pariu ca Romania e plina de snobi si gasim clienti
Ma scuzi , Samsung Galaxy S 2 si Citizen Skyhawk EcoDrive !Dan Mitranescu scrie:Ca tu ce esti cu iPhone 4S in buzunar ( directore ce esti !Desideiu Bogdan scrie:
Pe cat facem pariu ca Romania e plina de snobi si gasim clienti) si cu Tissot la mana ?
Nu vezi cat este ceasul decat de la 2000lei in sus ?![]()
Asa ca ciocul mic !![]()
Fiecare cu pasarica lui !
Avand in vedere ca 90% din descrierea de mai sus mi-i se potriveste , o sa incerc sa-ti raspund la mai toate problemele semnalate in postarile de mai sus !claWbar scrie:..........
Cu lungimea iar e o dilema: toata lumea imi spune ca la inaltimea mea de 1.75-1.77m si 105 kg...si nu rade, ca am ceva masa musculara, nu are rost sa-mi cumpar de 3,9m ca ma incurca, altii spun ca n'are nici o treaba.
Si ca sa vedeti " the all picture" va spun ca am pescuit ceva timp la varga, am trecut de 3 ani la lanseta de 2.7-3.0 m cu rezultate destul de bune (ciortani, platica, chiar si crapi pana in 7 kg) si vreau sa trec incet la pescuitul la crap, ptr ca ma zapacesc prietenii crapari vazand ce rezultate bune am si cat de fanatic sunt.
Tendintele pescarilor catre lansete lungi se datoreaza constatarilor din timpul partidelor de pescuit. Cand toata lumea pescuieste in aceleasi conditii , cum se intampla pe majoritatea baltilor de la noi , au avantaj cei care ies mai mult ( evita "zona de panica" in care se fac drill-urile sau se recupereaza lansetele . Pestii vin din afara acestor zone catre paturile de nada si primele monturi care ii intampina sunt cele aruncate mai departe.claWbar scrie:A vazut cineva, apus cineva mana pe ele, a expluatat-o cineva??? Specific ca este vorba de lansete de 3,9 m si 3,5 lbs.
Si altceva, de ce toata lumea tinde catre lansete de lungime si putere mare...o sa-mi spuneti ca doresc sa arunce departe cu incarcaturi mai mari, dar e relativ (si aici ma refer la amatori!). Majoritatea nu au nici tehnica nici indemanarea necesara sa arunce peste 100 m, cu indulgenta, si toti spun p'aci ca lanseta se incarca optim la 100-115 g care de fapt inseamna ca este suficienta si o putere de 2,5 lbs. Ca sa nu mai vorbim ca daca te uiti pe la emisiuni vezi ca cele mai mari momitoare sunt cam de 60g si se incarca pe la 100g, adica de marimea unui pumn de om sanatos.. Pai si atunci la ce bun atata putere
![]()
Cu lungimea iar e o dilema: toata lumea imi spune ca la inaltimea mea de 1.75-1.77m si 105 kg...si nu rade, ca am ceva masa musculara, nu are rost sa-mi cumpar de 3,9m ca ma incurca, altii spun ca n'are nici o treaba.
Si ca sa vedeti " the all picture" va spun ca am pescuit ceva timp la varga, am trecut de 3 ani la lanseta de 2.7-3.0 m cu rezultate destul de bune (ciortani, platica, chiar si crapi pana in 7 kg) si vreau sa trec incet la pescuitul la crap, ptr ca ma zapacesc prietenii crapari vazand ce rezultate bune am si cat de fanatic sunt.