Alune tigrate
Moderator: florentiniuga
- Marius Vintila
- senior
Alune tigrate
Salut! Ce stiti despre alunele tigrate? A dat cineva cu ele? Am inteles ca se pot pune pe fir de par sau in nada dar nu am avut niciodata ocazia sa le folosesc. Ce puteti sa-mi spuneti despre ele si eficacitatea lor?
Ms anticipat! Spor!
Ms anticipat! Spor!
MARIUS VINTILA
AVIATORS FISHING CLUB
AVIATORS FISHING CLUB
- cristian505ro
- Veteran
Re: Alune tigrate
Se pot pune si in nada si pe firul de par si in monturi pop-up. In nada e bine sa ai si mix de alune tigrate sau spartura.Daywalker scrie:Salut! Ce stiti despre alunele tigrate? A dat cineva cu ele? Am inteles ca se pot pune pe fir de par sau in nada dar nu am avut niciodata ocazia sa le folosesc. Ce puteti sa-mi spuneti despre ele si eficacitatea lor?
Ms anticipat! Spor!
Sunt eficace,depinde de balta.
Cristian Bebesel
- Marius Vintila
- senior
- cristian505ro
- Veteran
Cu placere! Pentru snowman exista si pop-up care imita aluna tigrata.Daywalker scrie:Merci frumos, Cristian, esti de mare ajutor
De multe ori intra si ten la ele,iar racul si somnul pitic nu se baga la ele.
Cristian Bebesel
- Marius Vintila
- senior
Buna idee, chiar nu stiam o data cum sa scap de raci. Mai am o dilema, ma ajuti la topicul URGENT?
Ms anticipat!
Ms anticipat!
MARIUS VINTILA
AVIATORS FISHING CLUB
AVIATORS FISHING CLUB
Vreau sa incerc anul acesta la alune tigrate pentru cteno si crap la Siutghiol. Vreau să le folosesc pe fir de păr, câte 2, dipuite în aditiv de lucernă. Să vedem ce o sa fie !!! O să vă țin la zi cu rezultatele.
Respect !!!
Respect !!!
Plec la pescuit, nu să prind peşte !!!
- sig_cezar64
- membru activ
marius eu am pescuit asta toamna pe balta crap cu alune tigrate pe fir de par 2 bucati mai mici 12 14 mm cand a inceput sa mearga nu am mai putut cu 3 bete am scos unul afara crap dupa crap 10 15 kg dar alunele leam dipuit cu aroma frankfurt de la tata nitu a fost o partida de neuitat cand da caldura mai merg si tot pe alune am sa incerc !!!fir intins !!ceao
- sig_cezar64
- membru activ
in serbia la granita cu ro la 100km !!anul asta din aprilie incepem campania 2012!!!
- cristian505ro
- Veteran
Asta-i la Palice, daca nu ma-nsel, nu-i asa? Strasnica balta !sig_cezar64 scrie:in serbia la granita cu ro la 100km !!anul asta din aprilie incepem campania 2012!!!
Cristian Bebesel
Deci nu in Romania ... ! Probabil ca pe acolo nu stiu oamenii de plase si braconaj cu -- electricu' --.
Felicitari ca ai gasit un loc unde sa te poti relaxa!
Daca identifici noutati privind pescuitul la tigrate, te rog sa ne tii la curent.
Respecte!!!
Felicitari ca ai gasit un loc unde sa te poti relaxa!
Daca identifici noutati privind pescuitul la tigrate, te rog sa ne tii la curent.
Respecte!!!
Plec la pescuit, nu să prind peşte !!!
- Qnyx
- Master Admin
Off-topic: Daca vrei sa prinzi peste pe Siutghiol am sa iti spun ce merge, unde merge si cand merge. Da-mi un pm.viorelb73 scrie:Vreau sa incerc anul acesta la alune tigrate pentru cteno si crap la Siutghiol. Vreau să le folosesc pe fir de păr, câte 2, dipuite în aditiv de lucernă. Să vedem ce o sa fie !!! O să vă țin la zi cu rezultatele.
Respect !!!