Zona Brasov
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: Zona Brasov
Gabriel, te rog să transmiți mai multe informații pentru cei interesați, privind locația, balta , dimensiunea acesteia, preț, etc.Personal nu am pescuit pe acestă baltă și nu cunosc amănunte.Am înțeles că ai vorbit cu patronul și că s-a rezolvat.Mai rămâne să stabilim data concursului cât și alte detalii.
ma bag si eu. dar.......Yo_gabriel scrie:Am vorbit cu Cristi patronul de la Stigma fishing si a spus ca ne ia cat vine taxa de pescar .. si a spus ca face el cupa pentru locul 1 ... toate cele bune
pentru faptul ca mergem mai multi o data si se organizeaza ceva pe balta lui, nea cristi ar trebui sa se mai gandeasca la taxa. adica va avea un anumit nr de pescari intr-o anumita zi(o zi plina pentru el). nu vreau sa ma inteleaga cineva gresit. nu am zis sa mergem moca, dar nici nu mi se pare normal sa tratezi un grup ca pe un singur pescar.
cat despre cupa........... daca vreti sudez eu cateva suruburi, piulite si cateva ancore vechi
important ar fi sa ne intalnim pe balta si ne "simtem bine"
ramane si varianta belini. poate pune cineva o intrebare la bela sa vedem si acolo cat ar costa
oricum iese ideea e f buna
'Viteza luminii este mai mare decât cea a sunetului. De aceea par unii strălucitori înainte să-i auzi vorbind.'
- Yo_gabriel
- membru activ
Amenajarea piscicola STIGMA FISHING are o suprafata luciu apa de aprox 4h ,a fost poupulata cu aproximativ 3 tone de crap greutate intre 2-5 kg cateva zeci de bucati cu greutate 10-18 kg si aprox 2 tone caras
TAXE
1. 40 RON C/R 12 ORE
2. 50 RON C/R 24 ORE
Este un lac cu apa mare in general peste 3 metrii si cu apa mica doar in zona stufului ... se poate pescui doar de pe un singur mal ... lacul este alimentat din izvoare subterane .....cam asta este cea ce stiu eu
Am pus cateva poze sa puteti vedea in mare cam cum arata balta
TAXE
1. 40 RON C/R 12 ORE
2. 50 RON C/R 24 ORE
Este un lac cu apa mare in general peste 3 metrii si cu apa mica doar in zona stufului ... se poate pescui doar de pe un singur mal ... lacul este alimentat din izvoare subterane .....cam asta este cea ce stiu eu
Am pus cateva poze sa puteti vedea in mare cam cum arata balta
- Yo_gabriel
- membru activ
Neo eu am sunat si am intrebat in calitate de client ... asta este raspunsul pe care l-am primit .... ai si tu dreptate e normal ... eu o sa mai incerc sa vorbesc cu el.. asteptam si alte propuneri
-
- Veteran
eu am o propunere.sa mai gasim o balta ,sa se adune kg. adunate pe cele 2 balti si asa sa se faca clasamentul final.e mai palpitant cred eu si mai echilibrat .
- daddy caddy
- senior
ce ai bre' ai innebunit?ce tot indrugi acolo,explica-te sa intelege toata poporu!hai sa mai gasim vreo5 balti si sa adunam kg!distractivule loooooooooooool FLORIENE,si-a facut efectu 'cavadoro'?davidnicolaie scrie:eu am o propunere.sa mai gasim o balta ,sa se adune kg. adunate pe cele 2 balti si asa sa se faca clasamentul final.e mai palpitant cred eu si mai echilibrat .
STIL OSTIL
ENERGY CARP
ENERGY CARP
- Yo_gabriel
- membru activ
Cu tine e ceva in neregula ?ai vreo parere si vrei sa ne-o spui?Nu inteleg de ce trebe tot timpu numai sa comentezi si sa nu spui nimic concret sau interesant.....
Pana acum interesati sunt
1 Dragan Claudiu
2 Bogdan(Mazare)
3 Gabriel
4 Sabin Titeiu
5 David Nicolae
6 77 Neo
7 Lucfish
........................
1 Dragan Claudiu
2 Bogdan(Mazare)
3 Gabriel
4 Sabin Titeiu
5 David Nicolae
6 77 Neo
7 Lucfish
........................
desigur .......si eu intru pe lista..........deci Claufishi prezent!
"Cine se fereste de agatatura , se fereste de crapi...in speta mari si foarte mari"
CLAUDIU CORAIU - B&C ENDURO CARP TEAM -
Eu zic sa se tina doar pe o singura pista si sa se adune kilogramele prinse de la toate echipele si sa existe doar locul Idaddy caddy scrie:ce ai bre' ai innebunit?ce tot indrugi acolo,explica-te sa intelege toata poporu!hai sa mai gasim vreo5 balti si sa adunam kg!distractivule loooooooooooool FLORIENE,si-a facut efectu 'cavadoro'?davidnicolaie scrie:eu am o propunere.sa mai gasim o balta ,sa se adune kg. adunate pe cele 2 balti si asa sa se faca clasamentul final.e mai palpitant cred eu si mai echilibrat .
................. Desigur ..... glumim ca suntem prieteni.
"Cine se fereste de agatatura , se fereste de crapi...in speta mari si foarte mari"
- daddy caddy
- senior
MAI ..............,TE-AM BAGAT CUMVA IN SEAMA? VEZI-TI DE TREABA TA CA MOMENTAN NU M-AM ADRESAT DOMNIEI TALEYo_gabriel scrie:Cu tine e ceva in neregula ?ai vreo parere si vrei sa ne-o spui?Nu inteleg de ce trebe tot timpu numai sa comentezi si sa nu spui nimic concret sau interesant.....
1 Dragan Claudiu
2 Bogdan(Mazare)
3 Gabriel
4 Sabin Titeiu
5 David Nicolae
6 77 Neo
7 Lucfish
........................
Post Editat -> Gor965
Atentie la limbaj !
STIL OSTIL
ENERGY CARP
ENERGY CARP
Ca locatie ar merge Stigmafishing , Dumbravita , Bela . Prima si ultima varianta ar oferi , zic eu ceva capturi pt fiecare .............Dumbravita e mare are locuri destule dar pesti rari........ dar mari
Vom vedea , mai discutam.
Pana atunci priviti cateva capturi de la Dumbravita 2011 .....scuzati calitatea fotografiilor
Vom vedea , mai discutam.
Pana atunci priviti cateva capturi de la Dumbravita 2011 .....scuzati calitatea fotografiilor
- daddy caddy
- senior
- Yo_gabriel
- membru activ
Esti nesimtit si atat.....
Ultima oară modificat 01 Feb 2012, 22:44 de către Yo_gabriel, modificat 1 dată în total.
- Yo_gabriel
- membru activ
Felicitari Claudiu .. frumoase capturi dar mai presus e ca sunt prinse pe o acumulare destul de mare unde iti trebuie cam multa pricepere sa iei nu unu ci mai multi dulapi ......
- Yo_gabriel
- membru activ
1 Dragan Claudiu
2 Bogdan(Mazare)
3 Gabriel
4 Sabin Titeiu
5 David Nicolae
6 77 Neo
7 Lucfish
8 Claudiu
2 Bogdan(Mazare)