Eu am pescuit mult la Cismasu,unde am avut si multe capturi record dar pe baltile private nu pe olt.Si eu sunt din Brasov dar acum stau la Constanta si ma confrunt cu aceeasi problema(cu locurile sau baltile)ca si tine.andpopescu scrie:Sal sunt nou pe aici si pare interesantt cam totul.
Sunt din zona Brasovului si a incercat pentru prima oara la stiuca, pe olt langa Harman pe linga balta Cismasu.
Am prins cateva marlite si ceva bibanei la albitura.
As dori sa stiu daca mai e cineva din zona si daca im-i poate da ceva informatii legate de locurile din zona si ceva momeli folosite.
La Cismasu e multa stiuca si foarte mare cum rar mai gasesti in alte parti dar e o balta capricioasa.Eu am prins bine la vobler dar s-a prins si la oscilanta,nu iti pot recomanda ceva special,incerci si tu.Majoritatea le-am prins sub mal dar trebuie sa ai grija ca sunt multe agataturi(crengi,trunchiuri de copaci etc.)si pierzi multe naluci.Daca ai ochelari polaroid unele dintre cioate le vezi si le poti evita,asta depinde si cu ce vobler dai.Poti incerca cu un floating pe care il recuperezi usor iar inainte de obstacol te opresti si voblerul se ridica la suprafata.Incearca voblere mai mari pentru stiuci capitale.
Tot la Cismasu mai poti increca si la avat,biban,clean cu lingurite rotative sau voblere mici.Daca mai ai nelamuriri ma poti intreba,te ajut cu placere.
FIR INTINS !!!