aero scrie:
daca am avea salariul minim a celor din UE,fac pariu ca romanii {ma repet} ar uita de MTX-uri !
Nu stiu daca ai observat , ori daca ai bagat de seama , dar majoritatea concurentilor care participa la concursuri sunt oameni relativ potenti finaciar...adica sunt patroni ori ocupa tot felul de posturi care vin cu un salariu peste limita medie din UE , au tot feluri de "combinatii" care le permit atat din punct de vedere al timpului (media unui concurs este de 3 zile) , cat si din punct de vedere financiar sa faca fata unor asemenea "provocari".De aici rezulta ca acesti concurenti , isi pot permite un arsenal de lansete , mulinete , senzori , camping , nada samd. DE TOP , problema banilor situandu-se pe planul 2 , 3 sau 4...fapt pentru care , te invit sa arunci o privire la ce branduri , ce modele se folosesc de catre acesti pescari de concurs si trage o concluzie...sunt sigur ca MTX-urile daca nu predomina , sunt acolo in primele locuri...ori daca situatia se prezinta in felul asta , oare de ce sunt unii care schimba un FMJ sau un Hi-S pe un 14 sau 12?
Ideea care am vrut s-o scot in evidenta mai sus nu este o lipsa crasa de modestie , ci doar o statistica care se poate dovedi foarte usor prin numarul de lansete vandute sau prin faptul ca la garantie inca nu stiu sa fi venit alte bete decat cele prinse la usa masinii , lovite de pamant , etc.
P.S. Nu a reinventat mertanul ... a reinventat Skoda , o masina fiabila la un pret bun...daca nu ma insel Skoda e numarul unu in vanzari la masini straine in Romania. Cam ce a facut grupul Volkswagen cu Skoda , asta a facut DM cu MTX-urile