Unde ca am cautat la "Dunarea" si am gasit numai hamuri , agrafe , operculi pe post de manere ...pharaoh scrie:D-le Mitranescu, s-au pus si aici pe forum clipuri cu crapi de Dunare marisori eliberati. Vezi nea Ion Paun.
Chiar vreau sa vad .
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Unde ca am cautat la "Dunarea" si am gasit numai hamuri , agrafe , operculi pe post de manere ...pharaoh scrie:D-le Mitranescu, s-au pus si aici pe forum clipuri cu crapi de Dunare marisori eliberati. Vezi nea Ion Paun.
Cred si fara justificari in aceasta situatie.dani scrie:
Ok...iti spun anturajul...si locul( cu aproximatie...nu coordonate GPS...) astept adresa de mail pe privat
Am urmarit ambele clipuri.pharaoh scrie:
Don Vitorio, nu ne mai fierbe atata ... pai ce mai ramane ? Rastocirea Dunarii, secarea baltii, unul ca Steve Irwin care sa-i ia in brate, Jean-Luc Picard sa-i teleporteze, marele guru cu spirala pana pe MV2, clonare gen oaia Dolly ...?vitorio mv2 scrie: - crapii nu au fost capturati la nici o momeala
- crapii nu au fost capturati la plase
Curent, dinamita , garduri de nuiele , japca , butelia cu gaz, furca cu doi pinteni ( prinde pestele intre ei fara sa il raneasca ) , cu twisterul accidental pescuind dupa salau ...sorin1362 scrie:Don Vitorio, nu ne mai fierbe atata ... pai ce mai ramane ? Rastocirea Dunarii, secarea baltii, unul ca Steve Irwin care sa-i ia in brate, Jean-Luc Picard sa-i teleporteze, marele guru cu spirala pana pe MV2, clonare gen oaia Dolly ...?vitorio mv2 scrie: - crapii nu au fost capturati la nici o momeala
- crapii nu au fost capturati la plase
Ati cerut sa vedeti crapi de Dunare eliberati. Si asta am aratat. N-am zis ca autorul eliberarilor este adept si practicant C&R.Dan Mitranescu scrie:Am urmarit ambele clipuri.
Am vazut doua eliberari de crapi al caror scop este greu de aflat , dar oricum nu se afla sub titulatura de C&R nici ca proceduri si nici ca ustensile ..
Poate trebuia sa facem un alt topic in acest sens.pharaoh scrie:Ati cerut sa vedeti crapi de Dunare eliberati. Si asta am aratat. N-am zis ca autorul eliberarilor este adept si practicant C&R.Dan Mitranescu scrie:Am urmarit ambele clipuri.
Am vazut doua eliberari de crapi al caror scop este greu de aflat , dar oricum nu se afla sub titulatura de C&R nici ca proceduri si nici ca ustensile ..
A avut totusi "nebunia" sa faca asta de fata cu toti prietenii lui carora nu le venea sa creada .
Acum nu mai e vorba de noi, e vorba de educatia pe care o vor avea cei ce vor urma, cei mici ce incep acum sa desluseasca tainele pescuitului.
Cine oare a eliberat toti crapii prinsi pe Dunare sau in Delta? Un trecut in care nu se auzise de C&R il avem toti, nu mai e nimeni nepatat, ca sa spun asa.
Dar ii stricam topicul domnului Petcu
Aici este "gresala'' mea : nu pot sa le iau pe bucatele !pharaoh scrie:Corect.
Nu incepem cu sfarsitul, dar pentru ca suntem pe forum dedicat pescuitului, acum vorbim de pescuit .