Salutare tuturor,
Ma numesc Cosmin, am 28 de ani si initial mi-am facut cont pe acest forum in vederea achizitionarii echipamentelor de pescuit second hand.
In asteptarea raspunsurilor la ofertele facute vanzatorilor diversi am observat multe lucruri interesante pe acest forum, spre deosebire de altele in care sunt postate numai pareri ale unor incepatori carora le place sa se auda vorbind si alti creduli care le si iau in serios...
Apreciez acest forum deoarece se poate vedea implicarea moderatorilor, care, dupa o scurta privire, sunt si pescari cu experienta de la care inca mai poti fura "meserie".
Este un forum destinat tuturor categoriilor de pescari si pentru orice nivel.
Asadar, un forum care te prinde, dupa parerea mea cel mai interesant forum romanesc despre pescuit in care iti poti exprima liber parerea, fie buna, fie rea, dar in care un alt coleg pescar/moderator te va corecta in cazul in care vei vorbi prostii sau iti va sublinia ideea daca stii despre ce este vorba.
Cine te critica iti este prieten ! Putini inteleg asta ....
Tineti-o tot asa !
Toata Stima !
Cosmin Dinu
Un forum care te prinde
Un forum care te prinde
Fir intins !
- Qnyx
- Master Admin
Re: Un forum care te prinde
Multumim pentru aprecieri (noi - comunitatea Infopescar) si speram sa auzim numai de bine din partea ta.
as dori si eu sa stiu cum se numeste filmul rominesc pe care il folositi ca reclame intre emisiuni as dori sa il mai pot revedea va multumesc
Daca erau prezenti in segventa de film Toma Caragiu, Octavian Cotescu si Marin Moraru, nu poate fi vorba decat de : Operatiunea Monstrul !raduhh scrie:as dori si eu sa stiu cum se numeste filmul rominesc pe care il folositi ca reclame intre emisiuni as dori sa il mai pot revedea va multumesc
va multumesc mult