... unu' care vrea sa faca si licitatie !vioril scrie:PROPUN CA ADMINISTRATORII DE BALTI CE VOR SA CUMPERE PESTI VII SA LASE NUMERELE DE TELEFON AICI .
![big grin :D](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/4.gif)
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
... unu' care vrea sa faca si licitatie !vioril scrie:PROPUN CA ADMINISTRATORII DE BALTI CE VOR SA CUMPERE PESTI VII SA LASE NUMERELE DE TELEFON AICI .
Si cum sa fie licitatia?...ca e destul de complicata situatia... Uite o varianta...facem pe categorii:Dan Mitranescu scrie:... unu' care vrea sa faca si licitatie !vioril scrie:PROPUN CA ADMINISTRATORII DE BALTI CE VOR SA CUMPERE PESTI VII SA LASE NUMERELE DE TELEFON AICI .
Cum adik...un pescar binevoitor si un intermediar...savarsesc 2-3 infractiuni pt. un crap de 20kg pecare obtin 200Euro?vioril scrie:hai ca am citit pe un alt forum si ceva preturi orientative : intre 5 si 10 euro pe kg . nu e rau.
Preturile variaza in functie de greutatea pestelui ! In 2009 am auzit o oferta de 100 euro per kilogram ptr. crap mai mare de 25 kg !vioril scrie:![]()
![]()
astea sunt preturile
![]()
![]()
.......
Hai ca mai veniti de acasa asa...100E da...mai merita sa faca omu' o furaciune doua... Ies o mie- doua de euro...bun..pe praful asta... Si asa o sa ne civilizam cand oi reusi eu sa alerg in jurul blocului atat de repede incat o sa imi vad curul la colt... Macar salvam crapii...gor965 scrie:Preturile variaza in functie de greutatea pestelui ! In 2009 am auzit o oferta de 100 euro per kilogram ptr. crap mai mare de 25 kg !vioril scrie:![]()
![]()
astea sunt preturile
![]()
![]()
.......
Dane, in lipsa unor detalii transparente de genul : Numele pescarului si Locul unde a prins pestele, lista in sine da nastere la suspiciunea ca pestele cumparat e in mai mare proprtie de furat deact de prins la liber ! Cred ca un cumparator care se pricepe, stie cand pestele e de furat, sau cand e prins pe apa naturala ! Pana nu te pui in pielea pagubitului, n-o sa consideri ca acest comert e un lucru daunator ! Repet, nu discutam decat de pestii mari, care sunt destul de rari si de obicei provin din baltile C & R . Similitudinea cu maidanezii e doar pana in momentul in care aducem in dicutie proprietatea sau apartenenta la un stapan ...ptr. acesti caini sunt in genere fara stapan, ori in cazul pestilor avem 2 surse de provenienta, respectiv mediul natural si mediul particular (privat) !Dan Mitranescu scrie:
Normal ca nici nu se pune problema de a incuraja furtul.
Numai ca in acest topic se vede numai partea intunecata a situatiei ,care oricum nu se poate stopa si nici macar diminua daca topicuri de acest gen nu mai apar .
Eu consider ca partea buna este mult mai mare ...
Problema este ca trebuiesc luate la pachet pentru ca pestii nu vin cu eticheta pe ei ...
.....................................
Incercau marea cu degetul !dani scrie:
100E/kg la crap de peste 25kg zici!!!!... Inseamna ca de asta pescuiau unii anul trecut la Sarulesti la platica cu boiles de 20mm.... Da...asta trebuie sa fi fost!!!
Bogdan24 scrie:@ Victor Petcu
Atentie mare.
Asa cum introduceti pesti de 7,8,9 kg in balta, la fel DECOLEAZA pesti de 7,8, 9 kg.
Nu pescuiesc pe MV 2 dar paznicii fac magariicu diversi pescari de-ai casei.
In 2009 erau alte vremuri acum dupa cum vezi e foamea mare 5-10 Euro per kilogram in conditiile in care este 4 euro la metro .gor965 scrie:Preturile variaza in functie de greutatea pestelui ! In 2009 am auzit o oferta de 100 euro per kilogram ptr. crap mai mare de 25 kg !vioril scrie:![]()
![]()
astea sunt preturile
![]()
![]()
.......
vitorio mv2 scrie:Bogdan24 scrie:@ Victor Petcu
Atentie mare.
Asa cum introduceti pesti de 7,8,9 kg in balta, la fel DECOLEAZA pesti de 7,8, 9 kg.
Nu pescuiesc pe MV 2 dar paznicii fac magariicu diversi pescari de-ai casei.
Dle poate dati si nume de paznici va rog !!!!! Pardon,dar daca nu pescuiti pe M.V.2, ..................................?![]()