niciodata nu-i prea tarziu
- Ion Mironov
- Partener
niciodata nu-i prea tarziu
credeam ca m-am semnat aici dar se pare ca nu.......ma numesc URDAREA ION VALENTIN am 25 de ani si sunt din bucuresti.imi place pescuitul crapului si il practic des si foarte des..... .de la anul as vrea sa excelez in aceasta arta a pescuitului si sa particip la cat mai multe concursuri.deja am participat la cateva insa facute de asociatia din care fac parte.....si din pacate fara rezultate notabile dar "niciodata nu-i prea tarziu"......numai bine si fire intinse va doresc tuturor membrilor CARP ZONE cat si membrilor info pescar
- florentiniuga
- Master Admin
- sandupodaru
- utilizator
Re: niciodata nu-i prea tarziu
pe urdarea ionut vi-l recomand eu ca pe un pescar aproape complet din toate punctele de vedere,va puteti baza pe el...
- Ion Mironov
- Partener
sandupodaru scrie:pe urdarea ionut vi-l recomand eu ca pe un pescar aproape complet din toate punctele de vedere,va puteti baza pe el...
- Madalin Dirla
- Veteran
Salutare Gyonni......bine ai venit mann!!!! ................ma bucur ca incepeti sa va faceti prezenta si dupa alte site-uri sau din alte asociatii!!
Post editat -> Qnyx
Te rog acorda un pic de atentie sintaxelor gramaticale.
Post editat -> Qnyx
- Ion Mironov
- Partener
multumesc Qnyx si multumesc si tie madaline.....si tuturor care ma vor ajuta sa imi maresc bagajul de cunostinte....MDI scrie:Salutare Gyonni......bine ai venit mann!!!! ................ma bucur ca incepeti sa va faceti prezenta si dupa alte site-uri sau din alte asociatii!!
Post editat -> Qnyx
- Trofim Cristian
- senior
- eugencostandis
- membru activ
salutare bine ai venit printre adevarati pescari de crap ,tot inaintejonny_23 scrie:credeam ca m-am semnat aici dar se pare ca nu.......ma numesc URDAREA ION VALENTIN am 25 de ani si sunt din bucuresti.imi place pescuitul crapului si il practic des si foarte des..... .de la anul as vrea sa excelez in aceasta arta a pescuitului si sa particip la cat mai multe concursuri.deja am participat la cateva insa facute de asociatia din care fac parte.....si din pacate fara rezultate notabile dar "niciodata nu-i prea tarziu"......numai bine si fire intinse va doresc tuturor membrilor CARP ZONE cat si membrilor info pescar
0737245680
- _lulupescar_
- senior
bine spus...niciodata nu-i prea tarziu...
pe cand o adunare la o fiertura cu piper ,scortisoara...cu "zeama" de pruna sau de strugure?
si bineinteles noi discutii..pentru anul caare vine...?
eu m-am prezentat in alta sectiune.
sarbatori fericite de pe acum,tuturor.
pe cand o adunare la o fiertura cu piper ,scortisoara...cu "zeama" de pruna sau de strugure?
si bineinteles noi discutii..pentru anul caare vine...?
eu m-am prezentat in alta sectiune.
sarbatori fericite de pe acum,tuturor.
http://myhobbystore.shopmania.biz/catal ... se-recente
http://ambientstyle.blogspot.ro/
Florin Pocris
0765242945
http://ambientstyle.blogspot.ro/
Florin Pocris
0765242945
Salve JonnY, bine ai venit man !