Forum infopescar
Forum infopescar
Ma bucur ca in sfarsit ati upgradat forumul.
-
- VIP+++
Re: Forum infopescar
la mine ceva nu ie in regula ca nu mai ie butoanele care iera inainte si mie numi place sa fiu furat !
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
mie sincer mi se pare ca nuca in perete nu are nicio legatura de culoare/tema cu restul site-ului infopescar.tv
pe langa asta, titlul forumului - "Forumul emisiunii infopescar.tv gazduita de Florentin Iuga"-
ma rog, e doar parerea mea, sper sa nu fie cu suparare.
pe langa asta, titlul forumului - "Forumul emisiunii infopescar.tv gazduita de Florentin Iuga"-
ma rog, e doar parerea mea, sper sa nu fie cu suparare.
Sa nu te exprimi niciodata mai clar decat esti in stare sa gandesti
Vlad Dobre
CPK Carp & More
Vlad Dobre
CPK Carp & More
- Qnyx
- Master Admin
Multumesc pentru apreciere Vlad. In curand va reveni totul la normal asa cum te-ai obisnuit. In momentul de fata tema este cea standard si va fi modificata conforma asteptarilor. Sper ca acest lucru sa nu iti confere o experienta neplacuta in asimilarea cunostintelor despre pescuit de pe acest forum.
Cosmin.
Cosmin.
Aha, ok. Am vazut ca se fac schimbari incet-incet, semn ca se lucreaza la asta.
Nu este o problema cu informatiile de pe acest forum, iti dai seama, doar ca eram obisnuit ca forumul sa fie cumva integrat in site, nu ca si cum as fi deschis alta pagina.
Multumesc de raspuns si sper ca nu te-ai suparat, Cosmin
Nu este o problema cu informatiile de pe acest forum, iti dai seama, doar ca eram obisnuit ca forumul sa fie cumva integrat in site, nu ca si cum as fi deschis alta pagina.
Multumesc de raspuns si sper ca nu te-ai suparat, Cosmin
Sa nu te exprimi niciodata mai clar decat esti in stare sa gandesti
Vlad Dobre
CPK Carp & More
Vlad Dobre
CPK Carp & More
Cu siguranta este unul din cel mai bine "prezentate" forumuri din Romania, ca si grafica. Felicitari Cosmin!
I Fish. Therefore I am.
- Qnyx
- Master Admin
Daca intampinati vreo problema de orice fel in utilizarea forumului, va rog sa imi trimiteti un email la adresa:
cosmin @ infopescar . tv
(Cuvintele din adresa de email sunt legate; le-am scris astfel pentru a preveni mesajele nesolicitate).
cosmin @ infopescar . tv
(Cuvintele din adresa de email sunt legate; le-am scris astfel pentru a preveni mesajele nesolicitate).
Salut, mi s-a intamplat doar mie, parola mea a fost schimbata, dar am reusit sa o resetez cu ajutorul emailului. Dimineata la ora 8:30 am reusit sa intru la 10 parola numai mergea.
Salut!
Si eu am avut aceeasi problema, nu reuseam sa ma autentific cu parola si am fost nevoit sa o schimb. Dar ar mai fi ceva, am fost anuntat pe e-mail ca am primit un mesaj privit, dar pe forum (casuta de pm) nu am gasit nimic.
Si eu am avut aceeasi problema, nu reuseam sa ma autentific cu parola si am fost nevoit sa o schimb. Dar ar mai fi ceva, am fost anuntat pe e-mail ca am primit un mesaj privit, dar pe forum (casuta de pm) nu am gasit nimic.
- Qnyx
- Master Admin
Exista prea multe mesaje in casuta ? Sterge cateva si apasa pe "expedierea tuturor mesajelor in asteptare". Oricum adresa mea de email e specificata mai sus pentru orice problema.
- iulian petre
- Veteran
Am reusit dupa cateva zile sa ma autentific cu ajutorul lui George Iorga.
Multumesc !
ps. Noroc ca mai are cont si pe alte sit-uri si putem comunica cu el
Multumesc !
- florentiniuga
- Master Admin
Nu ai primit pe adresa pe care ai declarat-o la inregistrare, un e-mail de la infopescar legat de eventualele probleme de autentificare? Am trimis la toata lumea.iulian petre scrie:Am reusit dupa cateva zile sa ma autentific cu ajutorul lui George Iorga.
Multumesc !
desi nu am mai intrat de foarte mult timp, dupa ce am primit emailul din partea infopescar m-am logat foarte usor folosind acelasi user si aceeasi parola - no problem.
Eu am primit mesajul dupa ce am rezolvat problema.Eh...am tras o sperietura dar a trecut,credeam ca am suparat pe cineva.Asta este,nu putem evolua fara schimbari...