cum sa pescuiesc linistit in delta?
Moderator: Sebastian
Re: cum sa pescuiesc linistit in delta?
Poate ne pui tu niste poze cu crapi in sufragerie.
I Fish. Therefore I am.
Doar cand e cazul Cosmine. Da' ia posteaza tu ceva ... sau doar pe bloguri unde nu citeste nimeni ? Si sa stii ca WC-ul este unul dintre simbolurile civilizatiei. E o adevarata istorie legata de vespasiene, latrine, turcesti, etc. Dar cand unii folosesc si in ziua de azi frunze ori somoioage de iarba ... nu mai are rost sa intram in istorie.cosmin79 scrie:Nu mai posteaza nimeni nimic?! Nici macar Sorin? Sau anul asta sunt interzise pozele cu WC-uri...
Daca nu din astea poate niste capturi ceva...
PS : cu ce ai reusit sa-ti stergi poza din avatar ?
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
In curand se va naste o mica poveste cu patru "nebuni" pe Chilia, scrisa de un coleg.
Mai are de scris cam juma"
Ca exemplu: http://www.crap.ro/forum/phpBB2/viewtopic14129.html
Asta sa intamplat acu doi ani, parca.
Frumos vis pentru o noapte de iarnagazaru scrie:In curand se va naste o mica poveste cu patru "nebuni" pe Chilia, scrisa de un coleg.
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
sorin1362 scrie:Doar cand e cazul Cosmine. Da' ia posteaza tu ceva ... sau doar pe bloguri unde nu citeste nimeni ? Si sa stii ca WC-ul este unul dintre simbolurile civilizatiei. E o adevarata istorie legata de vespasiene, latrine, turcesti, etc. Dar cand unii folosesc si in ziua de azi frunze ori somoioage de iarba ... nu mai are rost sa intram in istorie.cosmin79 scrie:Nu mai posteaza nimeni nimic?! Nici macar Sorin? Sau anul asta sunt interzise pozele cu WC-uri...
Daca nu din astea poate niste capturi ceva...
PS : cu ce ai reusit sa-ti stergi poza din avatar ?
Am sters-o cu coada crapului tau de 5 kile
Legat de WC-uri nu stiam ca esti asa de documentat, scuze. Acum inteleg eu de ce pui asa de multe imagini cu WC. Ai facut un adevarat cult din asta, bravo!
Cosmine,inclin sa cred, ca anul 1979 a fost un an prost,ori esti tu un oarecare carcotasi trimis expres pe aici sa involburezi apele,sau esti ,,oarice'' scatofil caruia ai place sa vada poze cu rahatii prin toata natura[delta] cantand,,o cizma neagra si una maro,vai in ce ai calcat mai GHEO!!''.Majoritatea pozelor la care faci tu referire sau ma rog ,,master-ul''tau,caci inclin sa cred ca tu esti doar o marioneta,prozelita al unui mare boss ,sunt puse de mine ,tocmai in ideea de a mai civiliza personaje de teapa ta ,sa zicem-inclin sa cred ca,cel putin in ceea ce te priveste ,demersul meu a fost zadarnic,caci tot asa ,imprastiat,o sa defechezi atat pe ...cat si pe gura.Basca tendinta ta,atat de evidenta de a da limbi in dosul unor,,samsari de, delta''.... expusa mai mereu pe acest forum.
- armandcristi
- membru activ
UAUUUUU
Asta chiar doaree rauuu
Asta chiar doaree rauuu
Simplicity is the ultimate Sophistication.... LdV
-
- VIP+++
Vere' , are iarna care vine peste noi care este sau santem pa forume , are un farmec aparte ca ne vine la toti sa ne pisham in toate directile si pa toata lumea fara sa ne coste nimic ! ce urma da rspect ce distpret fata da semeni care are alte foncti, ce durere , la noi ni se rupe efectiv ! nui bani ! trai neneaca pa bani lu Trahanache !armandcristi scrie:UAUUUUU
Asta chiar doaree rauuu
pss
pup iu ol si io tot va iubesc pa tati !
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
Pana iese povestea de la tipar, cateva poze.
Asta este uni cu scrisul alti cu pozatul.
Cam scurt pt pofta mea de delta,insa super,bravo!gazaru scrie:Pana iese povestea de la tipar, cateva poze.
http://www.youtube.com/watch?v=-QwqrdEqUkE
-
- VIP+++
domne tu asa te cheama si te numesti :gazaru ? sau lucrezi la gaze ? sau ai jucat fotbal la petrolu ploiesti ?gazaru scrie:Pana iese povestea de la tipar, cateva poze.
http://www.youtube.com/watch?v=-QwqrdEqUkE
Stra bunicul a fost gazar(aducea gazul lampant in sat) si a ramas a'lu gazaru.
Sebastian scrie:Cosmine,inclin sa cred, ca anul 1979 a fost un an prost,ori esti tu un oarecare carcotasi trimis expres pe aici sa involburezi apele,sau esti ,,oarice'' scatofil caruia ai place sa vada poze cu rahatii prin toata natura[delta] cantand,,o cizma neagra si una maro,vai in ce ai calcat mai GHEO!!''.Majoritatea pozelor la care faci tu referire sau ma rog ,,master-ul''tau,caci inclin sa cred ca tu esti doar o marioneta,prozelita al unui mare boss ,sunt puse de mine ,tocmai in ideea de a mai civiliza personaje de teapa ta ,sa zicem-inclin sa cred ca,cel putin in ceea ce te priveste ,demersul meu a fost zadarnic,caci tot asa ,imprastiat,o sa defechezi atat pe ...cat si pe gura.Basca tendinta ta,atat de evidenta de a da limbi in dosul unor,,samsari de, delta''.... expusa mai mereu pe acest forum.
Nu-i frumos domnu moderator sa raspunzi atat de murdar unui om care poate a facut o gluma.
Nu stiu daca anul 1979 o fi fost unul bun sau prost dar cu siguranta urmatorii 7 ani de la nasterea ta au fost foarte prosti... te-au lasat parintii singur acasa si au plecat din tara, pacat. ADICA AM VRUT SA SPUN CA NU AI CEI 7 ANI DE ACASA, NEEDUCATULE!
Sper sa mai existe macar cativa oameni pe forumul asta care sa citeasca ce am scris eu si ce ati inteles voi si mai ales cum ati ales voi sa ripostati. RUSINICA !
Am si o dedicatie foto pentru voi.
- Fişiere ataşate
-
- 1.jpg (12.92 KiB) Vizualizat de 3005 ori
-
- VIP+++
miai luat o piatra da pa inima ca Bubulina mea o arde cu unu care mananca tot timpu fasole mexicana si lu ala ai zice lumea in sat Gazistu ! si ma gandeam sa nu fie vro vrajala cu urme da legatura da rudenie !gazaru scrie:Stra bunicul a fost gazar(aducea gazul lampant in sat) si a ramas a'lu gazaru.
-
- VIP+++
exact ce ziceam mai sus. intai nepisham pa ei apoi ziceam ca am glumit si ca da fapt batea vantu !cosmin79 scrie:Sebastian scrie:Cosmine,inclin sa cred, ca anul 1979 a fost un an prost,ori esti tu un oarecare carcotasi trimis expres pe aici sa involburezi apele,sau esti ,,oarice'' scatofil caruia ai place sa vada poze cu rahatii prin toata natura[delta] cantand,,o cizma neagra si una maro,vai in ce ai calcat mai GHEO!!''.Majoritatea pozelor la care faci tu referire sau ma rog ,,master-ul''tau,caci inclin sa cred ca tu esti doar o marioneta,prozelita al unui mare boss ,sunt puse de mine ,tocmai in ideea de a mai civiliza personaje de teapa ta ,sa zicem-inclin sa cred ca,cel putin in ceea ce te priveste ,demersul meu a fost zadarnic,caci tot asa ,imprastiat,o sa defechezi atat pe ...cat si pe gura.Basca tendinta ta,atat de evidenta de a da limbi in dosul unor,,samsari de, delta''.... expusa mai mereu pe acest forum.
Nu-i frumos domnu moderator sa raspunzi atat de murdar unui om care poate a facut o gluma.
Nu stiu daca anul 1979 o fi fost unul bun sau prost dar cu siguranta urmatorii 7 ani de la nasterea ta au fost foarte prosti... te-au lasat parintii singur acasa si au plecat din tara, pacat. ADICA AM VRUT SA SPUN CA NU AI CEI 7 ANI DE ACASA, NEEDUCATULE!
Sper sa mai existe macar cativa oameni pe forumul asta care sa citeasca ce am scris eu si ce ati inteles voi si mai ales cum ati ales voi sa ripostati. RUSINICA !
Am si o dedicatie foto pentru voi.
in adancu sufletului meu incep sa sufar cand vaz ca sa imulteste gaozari dastia care sa lauda ca batut la bataie 2 sate parasite ! domnu care poate ati facut o gluma, sa moara mortu viu daca nu santeti un pic mai cetit ca contoru meu da la curentu electric !