cum sa pescuiesc linistit in delta?
Moderator: Sebastian
- ionutniculae
- membru activ
Re: cum sa pescuiesc linistit in delta?
Sebastian si Sorin, felicitari pt organizarea taberei
Never give up
- georgemarian
- Veteran
Si l-ai eliberat ?gazaru scrie:Nu stiu ca nu maninc peste.georgemarian scrie:Foarte frumos.....da au fost buni ?eu zic ca avea prea multa grasime...
Si l-ai eliberat ?[/quote]
Hi sa recunoastem,cati din pescari care merg in Delta si stau 1-2 saptamini elibereaza pestele.
Nu, nu am eliberat nici un peste.
Hi sa recunoastem,cati din pescari care merg in Delta si stau 1-2 saptamini elibereaza pestele.
Nu, nu am eliberat nici un peste.
Felicitari pentru sinceritate!
- georgemarian
- Veteran
De acord cu tine,apreciez sinceritatea... foarte frumoase capturile
Cu placere.georgemarian scrie:De acord cu tine,apreciez sinceritatea... foarte frumoase capturile
Fum in mulinete si fire cat mai intinse pe 2012.
Sarbatori fericite.
- georgemarian
- Veteran
Multumesc frumos,sarbatori fericite si tie,si la cat mai multi crapi dunareni anul viitor**==
Cred ca de la anul chiar putem pescui linistiti in Delta ...Pestele se pare ca nu ne va mai deranja
http://www.catavencii.ro/Cantecul-de-le ... _2114.html#
Tara ,unde incalcarea legii a devenit..virtute. ...zamfi scrie:Cred ca de la anul chiar putem pescui linistiti in Delta ...Pestele se pare ca nu ne va mai deranja
Ei si voi acuma, sariti la gatul unor bieti pescari care vor sa puna si ei un peste pe masa de Craciun...timer scrie:Tara ,unde incalcarea legii a devenit..virtute. ...zamfi scrie:Cred ca de la anul chiar putem pescui linistiti in Delta ...Pestele se pare ca nu ne va mai deranja
Mda, scaderea nivelului apelor de anul asta a creat o oportunitate pentru braconieri. Sa nu fim, totusi, chiar asa de fatalisti, deoarece delta reprezinta un biotop foarte propice refacerii faunei acvatice, in scurt timp si in mod natural.
Problema e insa alta ... scaderea nivelului apelor in ultimii ani ! Incalzirea globala o fi de vina ? Eu zic ca da.
Daca se mentine ritmul asta e bai ! Au secat canale, ghiolurile si japsele de odinioara ia-le de unde nu-s, apa e tulbure din cauza algelor microscopice care s-au inmultit peste masura (nu vezi lingura la o palma). In paranteza fie spus, algele se inmultesc datorita gradelor in plus de pe termometru.
Am monitorizat multe cursuri de apa in ultimii, sa zicem, 30 de ani. Pai, fratilor, e jale cu "J" mare de tipar. Unde prindeam cleanul la kil ... acuma e ..., unde vedeam odinioara turme de scobari ... acuma e ..., sau mai bine zis nu mai e ! Toate debitele au scazut catastrofal, debite ce ar fi trebuit sa se regaseasca in Dunare, in final.
Am spus sa nu fim fatalisti ? Da ! Pentru ca, inca, s-ar mai putea face ceva ...
Da' hai sa avem un Craciun fericit !!!
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
Tocmai e la mine un prieten din Murighiol .Nu cred ca vreti sa stiti ce mi-a povestit despre Delta din toamna asta
Astfel incat va las cu bine ,optimisti si va doresc un 2012 plin de impliniri, cu sanatate si voie buna alaturi de cei dragi .
Dragi forumisti, care doriti sa pescuiti linistiti in Delta Dunarii si nu numai, va doresc un sincer La Multi Ani si Fir Intins in 2012!!!!
Astfel incat va las cu bine ,optimisti si va doresc un 2012 plin de impliniri, cu sanatate si voie buna alaturi de cei dragi .
Dragi forumisti, care doriti sa pescuiti linistiti in Delta Dunarii si nu numai, va doresc un sincer La Multi Ani si Fir Intins in 2012!!!!
Ba da, ba da, vrem sa stim. Si sa stie lumea intreaga !zamfi scrie:Tocmai e la mine un prieten din Murighiol .Nu cred ca vreti sa stiti ce mi-a povestit despre Delta din toamna asta ...
La anul Sorine,la anul...
GATA ! E deja la anu'zamfi scrie:La anul Sorine,la anul...
Fie sa pasim cu dreptul in noul an, sa avem sanatate si fericire. Sa avem mai mare grija de natura cu care ne-a binecuvantat Dumnezeu.
PS : Si mai pocniti din lansete măi, ...hăi, hăi, hăi !!!
Nu mai posteaza nimeni nimic?! Nici macar Sorin? Sau anul asta sunt interzise pozele cu WC-uri...
Daca nu din astea poate niste capturi ceva...
Daca nu din astea poate niste capturi ceva...