Domnilor,personal,cred ca nu se mai poate face nimic.Imi pare rau sa spun asta(si este opinia MEA,la care am dreptul),dar o cred cu toata fiinta mea.Cineva spunea mai sus ca va merge la vot cand va gasi un candidat nascut dupa '89.Laudabila opinia dansului,dar si ala tot corupt va fi.In Romania ne vor conduce tot copiii lui Nastase,copiii lui Geoana,copiii lui Basescu,lui Copos,lui Voiculescu etc.Ce naste din pisica tot soareci mananca,asa ca scuzati-ma dar Romania nu isi va reveni niciodata,o spun cu ciuda si durere,dar eu asta cred in acest moment.Am fost destul de naiv in '96 sa-l votez pe Constantinescu care striga in gura mare "s-a terminat cu generatiile de sacrificiu",ca in cele din urma sa sfarseasca "spectacolul"pe la o televiziune ieftina intr-o declaratie de dragoste catre Iliescu.L-am votat apoi pe Basescu,convins ca in sfarsit Romania o va lua pe alt drum.Si a luat-o.Din pacate nu pe cel care trebuia.E drept,asta din urma a avut ghinionul izbucnirii crizei chiar in mandatul lui,dar parca nici nu vrea sa scape de ea,parca nu vrea sa ne ajute sa nu mai coboram.Macar sa ne oprim din coborare chiar daca stam pe loc cativa ani,numai sa o luam in sus dupa aia.Dar nu,el si toata clica lui ne duc in jos,in jos,in jos.Nu sunt economist,dar nu cred ca iesirea din criza inseamna inghetarea salariilor si introducerea de noi taxe sau marirea lor.Acuma,sa revenim.Sa propunem un pescar din cei de frunte(nu stiu ce o insemna asta),care sa se zbata pt noi.Bun,dar ce gir am eu ca odata instalat,nu va deveni un nou Gheorghe Stefan(Doamne Domnicule,cum se mai lauda el ca face si drege la Mihailesti in emisiunea domnului Iuga,nu-l uit toata viata mea ce promitea el tot intr-o emisiune,pe Tancabesti realizata) sau Liviu Mihaiu?Am eu vreo garantie ca va opri concesionarea Dunarii? Ca va face ceva pentru pescarii de rand?Ca va reusi el sa opreasca mafia braconajului?A permiselor?Nu.Si atunci? De ce sa ma zbat pentru un om care pana la proba contrarie...doar promite? Cand am sa vad unul ca intr-adevar vrea dar nu este lasat,atunci da,pun varga in cui,si pun umarul sa-l ajut asa cum pot,ca ala merita,se zbate.Pana atunci domnule Iuga si stimati colegi pescari,raspunsul meu la intrebare este NU.Nu as da votul meu nimanui,nu-l merita inca nimeni,fie din clasa politica,fie independent,fie din randurile pescarilor.Deocamdata,vorba celor de aseara din piata Universitatii : OPRITI ISTORIA,EU COBOR LA PRIMA.