Forme mai ''deosebite''
Moderator: florentiniuga
- cris71tian72
- senior
Forme mai ''deosebite''
Am inceput din vara 2008 sa folosesc aceste carlige[partridge f8] cu rezultate bune as putea spune.F5 nu le-am testat inca.Iar celelalte nu stiu ce sint la am de citiva ani acum le-am redescoperit le voi proba in vara, par foarte solide si iuti.
- joga petre
- membru activ
Re: Forme mai ''deosebite''
si mie mi se par fff bune F8......le-am fol acum vreo 6 ani si vreau sa spun ca nu iarta dc sunt legate corect("cos" gura pestelui)
- cris71tian72
- senior
Da, am observat si eu ca uneori croseteaza gura pestelui.
Sunt destul de bune, dar trebuie facuta legatura mai cu putina atentie.
Seria F8 este un cirlig bun care nu iarta nimic dar pe toate baltile cu regim C&R in Franta si Anglia sint interzise.Intra in categoria Bent hook si au calitatea de a rupe gura pestelui.Si eu am pescuit acum citiva ani cu ele
si dupa ce am vazut ce rani fabrica in gura crapului le-am aruncat in gunoi.
si dupa ce am vazut ce rani fabrica in gura crapului le-am aruncat in gunoi.
f8 eu le consider cele mai bune carlige nu las inlocui cu nici unu le gasesc cam greu dar le gasesc sunt superrrrrr carlige
always think like a fish
F5`urile nu iarta nimic dar pur si simplu ii gaureste buza pestelui ...
Dan Serban
- analoghaila
- utilizator
Aceasta forma ,mai deosebita ,hai sa-i spunem asa ,o are si ''Gamakatsu Long Claw daca-i sesizat doar ca-i mai subtire si dupa parerea mea se uzeaza repede( se toces)
- joga petre
- membru activ
as mai adauga ceva legat de carligele acelea "sparte"F8......nu merg la ten,am avut ff multe rateuri
de unde ati luat carligele astea ? as vrea sa le incerc si eu...dar nu stiu de unde sa le achizitionez
- cris71tian72
- senior
Carlige Partridge le gaseati la magazinul online de la senzor.
- bogdan0204
- utilizator
Cat de repede se uzeaza "Gamakatsu Long Claw" si de ce nu sunt bune atunci cand pescuim intr-o balta cu cteno?
am cumparat si eu mai multe buc de la Gamakatsu din acest model si diferite marimi si sunt nerabdator sa le incerc.
Orice informatie imi poate fi de folos. La ce tip de monturi se preteaza folosirea lor, cu ce momela (porumb, boilies); le pot folosi intr-o montura cu momitor; este musai sa folosesc "shrink tube" in alcatuirea monturii; cum se pozitioneza anoul - la ce distanta etc ??
multumesc anticipat.
am cumparat si eu mai multe buc de la Gamakatsu din acest model si diferite marimi si sunt nerabdator sa le incerc.
Orice informatie imi poate fi de folos. La ce tip de monturi se preteaza folosirea lor, cu ce momela (porumb, boilies); le pot folosi intr-o montura cu momitor; este musai sa folosesc "shrink tube" in alcatuirea monturii; cum se pozitioneza anoul - la ce distanta etc ??
multumesc anticipat.
Saluatre.
Daca tot suntem la forme deosebite cu ce modele de cirlige ati avut cele mai putine rateuri dar nu numai la crap vorbim si de pesti mai mici (caras ,rosioara etc).
Daca tot suntem la forme deosebite cu ce modele de cirlige ati avut cele mai putine rateuri dar nu numai la crap vorbim si de pesti mai mici (caras ,rosioara etc).
la ce monturi folositi F8-ul ala ?
- joga petre
- membru activ
nu sunt un expert al monturilor,dar F8 l-am folosit si la in-line si la plumb pierdut cu precizarea ca distanta intre varnisul siliconic si momeala(porumb sau boiles) sa fie un pic mai mare(2-3cm)
carlige cu care nu prea am mai avut rateuri(asta si din cauza ca m-a mai invatat george cate ceva) drennan boilie hook si gamakatsu(cele verzi sau cele de culoarea nisipului)
carlige cu care nu prea am mai avut rateuri(asta si din cauza ca m-a mai invatat george cate ceva) drennan boilie hook si gamakatsu(cele verzi sau cele de culoarea nisipului)