daca iera asa simplu io acuma ieram cel putin guvernatoru banci i nationale dan Burundi !miyagi scrie:sti sa gasesti limitele unui sir cu teorema lui Rolle ?
Sinplu frate! scoti p-aia dan fata sha p-aia dan spate sha de dai doar cu aia dan mijloc ca mijlocu` nu-i o limita .
Ie bine asa?
Off-topic ...cu Gogu & Friends
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
-
- VIP+++
Re: Moara Vlasiei 2 - 2011
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
-
- VIP+++
Re: Off-topic ...cu Gogu & Friends
subtire boss ! copacabana buci rulles !timer scrie:Gogule, de incalzire..
http://forgifs.com/gallery/d/190120-1/Lockers_buns.gif
http://www.youtube.com/watch?v=PwiJGK8Y ... re=related
Re: Moara Vlasiei 2 - 2011
`Ai Breh ca ie numa doo piolitze si ramai intr-o rola. Adeca aia dan mishloc shi gata teorema. Ia solutia cat ie proaspata si fate guvernator sau ce ziceai .gogu steriade scrie:daca iera asa simplu io acuma ieram cel putin guvernatoru banci i nationale dan Burundi !miyagi scrie:sti sa gasesti limitele unui sir cu teorema lui Rolle ?
Sinplu frate! scoti p-aia dan fata sha p-aia dan spate sha de dai doar cu aia dan mijloc ca mijlocu` nu-i o limita .
Ie bine asa?
....restul e folclor ca istorie n-are cum.
-
- VIP+++
bah baieti da la un timp incoace ma simt abuzat sexual in intelectu meu da tot felu da reclame care vine pa email sa ma determine sami maresc instrumentu da cercetare si reproducere in masa care mi la dat barbosu da Sus (nu popa da la Vascauti dan Deal ci Ala da Sus dan ceruri ). primesc zilnic cateva dalea si imi arata niste baieti inainte si dupa tratament si parerea mea e ca e vrajala pa fata ca daca iera asa iera lumea plina da pularai da nici nu puteai sa mergi cu tolebuzu plin pan oras ca naveai loc da femei in orgasme ! nu stiu cat costa da io cand ma uit in chiloti am decis ca trebuie sa facem ceva noi barbati mai necajiti da soarta si ca sa facem o petitie la astia care face tratementu da marire da impotenta ca sai determinam sa creada ca ie mai rentabil sa dezvolte un tratament da micsorare da vagin ! si io garantez ca ie mai multi barbati cu alea mici decat barbati cu alea mari si va fi mai multa lume fericita ! pana una alata da ce sa fie numai barbati supusi la tratament dan moment ce si femeile crede ca li sa urcat la cap ca ie egale cu noi . deci daca noi suferim io zic ca sa sufere si iele si sa ne faca si pa noi sa ne simtim bine ! deci care sa baga sa sustina petitia ?
Adicatalea ii ademenesti pe cei cu dansa mica sa semneze ca mai apoi sa-i santajezi ca-i dai in vileag.gogu steriade scrie:deci care sa baga sa sustina petitia ?
Mare smecherie mai Gogule
u
-
- VIP+++
car va za sica toata lumea ie muci ! da fericire ca le are mare si nu vrea sa recunoasca ca da fapt ie mai mici ! bine ma tradatorilor sa ramaneti cu iele asa cum ie si sa va va umple aia casutele da posta electronica cu anunte dalea pline da invidie !
pss
io miam cumparat un metru nou da masurat instrumente , da la chinezi , ca am auzit ca astia le are cel mai mici si la iei 1 metru are vro 70 da centimetri ! economie da material ! daia a ajuns astia stapani lumi ca stie sa nu face risipa !
pss
io miam cumparat un metru nou da masurat instrumente , da la chinezi , ca am auzit ca astia le are cel mai mici si la iei 1 metru are vro 70 da centimetri ! economie da material ! daia a ajuns astia stapani lumi ca stie sa nu face risipa !
Gogule,in primul rand ..La Multi Ani!In al doilea rand, ete un pont..Cum se face rost da bere in zalele noast'..Phuai...e gata agitata..
http://www.liveleak.com/view?i=c37_1325613162
http://www.liveleak.com/view?i=c37_1325613162
-
- VIP+++
@ala cu ceasu
Subtire bosss, lu nevastamea face asa ceva cu o naveta da bere nu co cutie !
Ar fi bine si cu-n bax da Buceag la doi juma...gogu steriade scrie:@ala cu ceasu
- elvis_armeanca
- senior
Oooo.. la mult an nea Gogole!ce mai faci?t-ai pragatit puntru anu nou care ieste el acu s-a venit?sculamenti,momeli,dipuri,halea,halea?tam zis ca t-astept la costanta!ai promis ca vi s-am pregatit si io acordioanilii,tobili,sa facem o cantare pa balta sa joaca pescarii ...da sa si prindem ceva ,.. ce pica acolo..de la hala de la hala ..P.S are bani astia la costanta ,da cate un meleon la dedicatiune patronii de balti ,da crapi nu baga ca cica da falement balta mamii lor ....da lasa,ne scoatem noi, nu mai dam cu ciordeala noaptea pe la baietii din jur...okei !cu raspect Domnu Gogu!cele bune!!haide ciau-pa!pup iu! A.R.-hadica-astept raspuns!traiasca famila matale!
daca ai nevoie de mine ,te sun eu..!
-
- VIP+++
nam pregatit nimic ca ma mut dan tara asta ! mam suparat si plec unde mio fugi ochisori ! aseara mia fugit pa la vecina da la 2 ,da iera barbasu acasa si miam pus ochelari ca sa nu ma vaza si miam revenit !elvis_armeanca scrie:Oooo.. la mult an nea Gogole!ce mai faci?t-ai pragatit puntru anu nou care ieste el acu s-a venit?sculamenti,momeli,dipuri,halea,halea?tam zis ca t-astept la costanta!ai promis ca vi s-am pregatit si io acordioanilii,tobili,sa facem o cantare pa balta sa joaca pescarii ...da sa si prindem ceva ,.. ce pica acolo..de la hala de la hala ..P.S are bani astia la costanta ,da cate un meleon la dedicatiune patronii de balti ,da crapi nu baga ca cica da falement balta mamii lor ....da lasa,ne scoatem noi, nu mai dam cu ciordeala noaptea pe la baietii din jur...okei !cu raspect Domnu Gogu!cele bune!!haide ciau-pa!pup iu! A.R.-hadica-astept raspuns!traiasca famila matale!
- Desideiu Bogdan
- Veteran
Ptiuuu,Gogule, mare pacat...Cat maltz distrus... Iote:
http://www.liveleak.com/view?i=737_1327541004
http://www.liveleak.com/view?i=737_1327541004
- Desideiu Bogdan
- Veteran
Astia sunt de ai tai mai nea Gogule ah?
.......
sa inteleg Gogule ca ai avut un rol in moartea lu' Dorel
.......
sa inteleg Gogule ca ai avut un rol in moartea lu' Dorel
-
- VIP+++
slabut e fakeuri ! viata bate filmu va zic io !