yahoo-messenger
yahoo-messenger
interesanta treaba.........intrati cititi da nu postati id-urile rog un moderator sa sterga propunerea mea..................e..neinteresanta nu ?
- vasile miclea
- utilizator
Re: yahoo-messenger
Din punctul meu de vedere nu e deloc neinteresanta cornel. Sunt de parere ca cei care vor sa vbeasca mai usor isi vor lasa id-ul de messenger, ceilalti au dreptul sa stea ascunsi cand intra, sa nu isi afiseze adresele de mail, sau sa isi selecteze partenerii de discutie.cornel scrie:interesanta treaba.........intrati cititi da nu postati id-urile rog un moderator sa sterga propunerea mea..................e..neinteresanta nu ?
Eu zic totusi ca e mai bine sa vorbim pe forum, pt ca astfel avem informatiile tot timpul la indemana, ca si cum ne-am uita pe niste fise bine organizate si in plus pt ca se depune efort ca noi sa avem acest privilegiu. Daca spun asta nu inseamna ca nu sunt de acord cu ceea ce ai propus tu, ba chiar poate sa fie un lucru care sa vina in compensarea forumului pana la aparitia chat-ului.
Deci libertatea e deplina ! Salutari !
adresa mea este hory_her@yahoo.com, asa ca se poate fara nici o problema chatui pe motive de pescuit !
- STAN MIHAI
- membru activ
- STAN MIHAI
- membru activ
- ionutangler
- utilizator
daca doriti sa discutam pe teme de pescuit va dau id ul meu
ionut_best_boy_77
ionut_best_boy_77
Daca sunteti binevoitori sa indrumati un pecar tanar , id meu este ovi_666