Salut, ce lanseta ar fi mai buna pentru lansari de distanta:
Shimano Aerocast 13' 3,5lb sau Sonik sk4 3.5 lb. A folosit cineva lansetele acestea, a avut probleme cu ele?
Cu care dintre mulinetele daiwa windcast z 5500 sau shimano super ultegra 10000 se potrivesc mai bine?
Multumesc anticipat
Shimano Aerocast vs Sonik sk4
Moderatori: gor965, florentiniuga
- CRISTIAN MADRID
- junior
Re: Shimano Aerocast vs Sonik sk4
Salut, grea intrebare...sunt 2 bete de foarte buna calitate , eu am probat un bat sonik sk4 si am ramas placut surprins de calitatile lui...de toate (sincer in momentul aruncarilor la distanta nu am fortat prea tare batul fiind al unui amic si stii cum e cind nu e lucrul tau..dar f. bine se comporta ) Cu shimano aerocast nu am pescuit am probat diferite bete shimano de categorie superioara si sunt de toti banii (cele SUPERIOARE ) Eu intentionez sa-mi cumpar niste shimano tribal long cast de 13' 3,5lbs(am 2 lansete shimano tribal carp si sunt super incintat de ele) le-am probat in magazin si binenteles ca mi-au placut(trebuie sa recunosc ca am o slabiciune ptr.shimano) , am cerut in acest site pareri dar nici un raspuns Eu personal ti-as recomanda shimano dar i-ti sugerez sa te uiti si la shimano tribal long cast sunt mai bune(cred) decit aerocast( au blankul mai rezistent din carbon comprimat hpc200) dar din ce am citit pe net si aerocasturile trebuie sa fie de toata lauda.. sunt convins.
Nu stiu de unde intentionezi sa ti le cumperi si la ce preturi dar la oricare dintre ele te hotarasti (daca vrei) i-ti pot recomanda niste magazine din Spaña si Franta(de toata increderea garantez) cu preturi cum nu cred ca sunt in Romania.
Daca te intereseaza pastram contactul si vorbim.
Salutari si fire intinse!
Nu stiu de unde intentionezi sa ti le cumperi si la ce preturi dar la oricare dintre ele te hotarasti (daca vrei) i-ti pot recomanda niste magazine din Spaña si Franta(de toata increderea garantez) cu preturi cum nu cred ca sunt in Romania.
Daca te intereseaza pastram contactul si vorbim.
Salutari si fire intinse!
Am apucat eu sa vad la lucru niste Tribal X-treme noi ... una era cam obosita...CRISTIAN MADRID scrie:........Eu intentionez sa-mi cumpar niste shimano tribal long cast de 13' 3,5lbs(am 2 lansete shimano tribal carp si sunt super incintat de ele) le-am probat in magazin si binenteles ca mi-au placut(trebuie sa recunosc ca am o slabiciune ptr.shimano) , am cerut in acest site pareri dar nici un raspuns ...........
p.s.
Dintre cele 2 din titlul topicului, Sonik e mai placuta si s-ar potrivi mai bine cu Windcast !
- CRISTIAN MADRID
- junior
Peste acest bat a trecut cineva cu masina ptr. ca din acel loc nu se rupe nici un bat ( indiferent de calitatea lui...nici cele chinezesti) nici in lupta cu pestele nici la aruncare...credema eu solicit betele mele la maxim si nu am rupt nici unul... LA PESCUIT dar in fine...
Crede-ma, din acel loc se rup doar lansetele care au defect de fabricatie ! Peste lanseta aia n-a trecut nici o masina...ca s-ar fi facut blank-ul tzandari, iar madrina aia ar fi fost shifonata ! Lanseta s-a rupt in aruncare si din ce-am vazut eu, mandrina era pusa prost, marginea ei metalica atingand si strapungand blank-ul ! E un accident, un caz izolat, dar cu cativa ani in urma , lansetele Shimano sufereau des de "boala" asta de fabrica !CRISTIAN MADRID scrie:Peste acest bat a trecut cineva cu masina ptr. ca din acel loc nu se rupe nici un bat ( indiferent de calitatea lui...nici cele chinezesti) nici in lupta cu pestele nici la aruncare...credema eu solicit betele mele la maxim si nu am rupt nici unul... LA PESCUIT dar in fine...