tocmai cind ma bucuram (pt madalin) ca-nviat, gata deja pleacamarius6251 scrie:madalin cred ca ai emotii ca a inviat borcica
decit asa, mai bine cu ciobanu pina la moarte
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
tocmai cind ma bucuram (pt madalin) ca-nviat, gata deja pleacamarius6251 scrie:madalin cred ca ai emotii ca a inviat borcica
D-nul Nicolae, va invit sa uitati de acest topic si sa incercati sa va afisati afinitatile sau frustrarile pe un alt topic, daca exista, daca nu, va rog pe dumneavoastra si pe cei 2,3 care va tot bagati in " stana " noastra, sa va faceti unul.davidnicolaie scrie:
Pharaoane iar incepi ?.....nu mai tine in tine, scuipa naiba si tu....de ce ne lezati privirile cu posturile voastre aici la noi in casa ?...cere frate ajutor daca nici tu nu poti sa-ti faci un topiculetz al vostrupharaoh scrie:Mai beeeeti, pot sa inteleg ca v-ati facut o stana, pardon topic, unde sa pasteti linistiti numai voi behaitoarele. Si vi se zburleste lana cand se amesteca altcineva prin ograda. Dar daca vreti sa fiti lasati in pace ar fi bine sa va vedeti doar de oile voastre. Doar nu va inchipuiti ca va legati de Dinamo cu glumitele voastre ciobanesti si noi o sa stam degeaba
Capitane dupa cum am spus de la inceputul acestui topic, tu esti singurul user de pe forum, care poate posta fara nici o restrictie, chiar daca ai alte afinitati ( din pacate ) ...plus ca esti unul din putinii din opozitie care are destule skill-uri pt a te contra cu " puterea ". Esti un adversar pe masura noastra !Madalin007 scrie:Salut Bebe,mai glumim si noi,daca topicul nu era deschis de un prieten forte bun sa fi sigur ca nu intram in veci aici,imi cer scuze public daca am jignit pe cineva, iar daca COSTI PASCU imi va cere sa nu mai postez AICI promit ca asa am sa fac.bebe2011 scrie:Prietene,tin cu Steaua de vreo 35 de ani,cam de cand am inceput sa inteleg cat de cat fenomenul fotbal.Nu sunt ultras si respect orice adversar,intamplator am jucat si la cateva echipe pe care n-are rost sa le enumar desi ar trebui sa o fac,demonstrand astfel ca nu sunt chiar"biban" Nu-mi plac de nici un fel polemicile,dar raman ferm pe pozitie:ai gresit topicul!Acesta,dupa parerea mea si dupa cum spune si titlul,este un topic pentru suporterii echipei Steaua,unde ne impartasim bucuriile sau supararile,noi astia,"stelistii".Daca tot n-ai ce face deschide un topic"Dinamo" si fi sigur ca n-o sa aparem pe acolo!La multi ani!
La multi ani tuturor si un an cat mai bun,dar nu pe plan fotbalistic !!!
Sunt total impotriva....dinamo = patrupede, rapid = rromi, cfr = unguri, unde sunt romanii ?...vedea-i-as umiliti si calcati in picioare de toate echipele cu care joaca..ever !bebe2011 scrie:Nici o problema Madalin,nu sunt ranchinos,dar vreau sa ma crezi pe cuvant ca m-as fi bucurat sincer pentru orice meci castigat de Dinamo in Europa.Dupa parerea mea,indiferent al carei echipe esti fan,daca in partidele sustinute de formatiile romanesti nu te bucuri de succesul acestora,nu esti roman!Inca odata,La multi ani si,cand va veni vremea,fire intinse!
de-ai nostriREMUSGL scrie:si Otelarii ce sunt?
bravo bebe...te sustin....bebe2011 scrie:Nici o problema Madalin,nu sunt ranchinos,dar vreau sa ma crezi pe cuvant ca m-as fi bucurat sincer pentru orice meci castigat de Dinamo in Europa.Dupa parerea mea,indiferent al carei echipe esti fan,daca in partidele sustinute de formatiile romanesti nu te bucuri de succesul acestora,nu esti roman!Inca odata,La multi ani si,cand va veni vremea,fire intinse!
Doamne fereste, ce blasfemie!marius6251 scrie:tocmai cind ma bucuram (pt madalin) ca-nviat, gata deja pleacamarius6251 scrie:madalin cred ca ai emotii ca a inviat borcica
decit asa, mai bine cu ciobanu pina la moarte
Pai daca ma provocati . Oricum, nu tineti deloc la glume si intepaturi.Costi P scrie:Pharaoane iar incepi ?
Ei, era un singur suporter stelist identificat. Au mai fost si trei dinamovisti ... In Brasov o fi fost cativa suporteri "stegari", in Iasi la fel, cativa ai lui Poli, in Cluj cateva "sepci rosii", s.a.m.d. Pai daca esti suporter al vreunei echipe esti obligat sa stai inchis in casa ? Acesti cetateni (suporteri) au iesit in strada ca sa-si exprime nemultumirile, asemeni celorlalti cetateni (nesuporteri). Insa, probabil, sunt niste "metode specifice" de a arunca pisica moarta in curtea unora sau altora.romelian scrie:Nu vad nici o reactie aici legata de acuzele aduse de catre Jandarmeria Romana legata de instigarea la violente in timpul manifestarii spontane din Piata Universitatii in ziua de sambata, 14 ianuarie 2012 de catre suporterii stelisti