un sfat va rog -porumbul-
Moderator: florentiniuga
un sfat va rog -porumbul-
Buna dimineata....o rugaminte si un sfat va rog. Porumbul care se gaseste de cumparat din magazinele specializate de pescuit,cel natur vidat....,cum as putea sa-l mai prepar sau il pot folosii asa pt nadit.Este fiert cu sare si atat. Astpt niste sugestii si idei.Va multumesc
Re: un sfat va rog -porumbul-
Nu trebuie sa-l mai prepari.Se foloseste asa cum il gasesti in magazinele de specialitate dar sfatul meu este sa-ti cumperi din super market-uri porumb bonduelle.
bonduel folosesc cateodata pe carlig.Vroiam sa stiu pt nadit,sa am o mai buna atractie?
Foloseste-l ca atare .Pentru atractie poti folosi csl,lapte de porumb,marin amino,robin red,etc...Dupa umila mea parere,a incerca sa-l inmoi in atractanti este pierdere de timp.Personal cele mai bune rezultate le-am avut amestecand porumbul cu atractantii pe malul apei.In plus trebuie spus ca faci si economie folosind doar atat cat i-ti trebuie.
- Jodr_pescarul
- utilizator
Daca dai cu el la caras te sfatuiesc sa cumperi 2 kg de malai sa amesteci cu bonduelle ( 2 conserve cu tot cu zeama) si sa adaugi un atractant gen aroma de capsuni sau vanilie -20 g, iar daca vrei sa sporesti atractivitatea presara si putin strot. Pt crap am auzit de la niste pescari ca il puneau pe fir de par cu boilies pt momeala, iar ca nada il amestecau cu mamaliga-nush exact ce reteta, dak vrei ma interesez. Fir intins!
bonduelle are ceva special? eu am folosit diverse conserve din alimentara si nu am sesizat vreo diferenta (partea buna cu conservele de porumb din alimentara e ca atunci cand desfaci cutia te pui in pielea crapului si gusti cateva boabe )
Bineinteles ca nu. Bonduelle cred ca e folosit aici doar ca nume generic.
I Fish. Therefore I am.
mai e un topic unde se vorbeste tot despre porumbul de alimentara
http://www.infopescar.tv/forum/alte-mom ... t5865.html
http://www.infopescar.tv/forum/alte-mom ... t5865.html