Nici nu am spus ca cei de la Century sunt idioti, am spus ca nici tratarea in autoclava nu e vre-o minune a tehnicii si nu poate garanta lansete fara moarte. Probabil ca tin mai mult dar nu cred ca asta justifica pretul. Am mai scris si cu alta ocazie => ce faci cu un NCS faci si cu un Senzor Magic sau un Fox Horizon sau orice alta lanseta de 500-800lei si sunt sigur ca si astea tin ani buni fara probleme. Daca tot vorbim de tratarea in autoclava, din cate am inteles mai sunt si alte marci care trateaza betele in autoclava, chiar si Anaconda are un model.florian serban scrie:nu cred ca cei de la century erau idioti si tratau lansetele in autoclava asa ca nu aveau ce face...Neamtul scrie:Crezi ca betele Century nu se inmoaie pentru ca sunt tratate in autoclava ? Poate ca tin 3-4-5 ani mai mult dar oricum nu prea sunt pescari care folosesc lansetele atat de des incat sa se inmoaie dupa 2-3-4 ani ca sa simti vre-o modificare. Oricum o sa vrei dupa cativa ani sa schimbi betele.
carbonul isi pierde proprietatile in timp....sunt pe piata lansete bune sau mai putin bune,care rezista mai mult sau mai putin in timp....
Toate rezista daca ai grija de ele.
Fir intins!