Ba frate,unde bagi tu 17 echipe cu 4 lanste?????? nu v-ati trezit din spritzane nici acum ???Eduard Vrabie scrie:,,,,,,, sa vedem
Polemici concurs- Cupa Bucuresti
Moderator: florentiniuga
Polemici concurs- Cupa Bucuresti
Lazar Gabriel
Mai bine taci si dai impresia ca esti prost,decat sa vorbesti si sa confirmi.
Mai bine taci si dai impresia ca esti prost,decat sa vorbesti si sa confirmi.
Re: Cupa BUCURESTI la crap - editia 1.
"ba" gabalau, ai vreo intentie sa participi sau postam asa de drag...?gabalau scrie:Ba frate,unde bagi tu 17 echipe cu 4 lanste?????? nu v-ati trezit din spritzane nici acum ???Eduard Vrabie scrie:,,,,,,, sa vedem
la fostul concurs au fost 21 de echipe.....intradevar cu 3 lansete, dar mergea si cu 4.
am pus pe 4 lansete pt ca asa se obisnuieste. dar daca, baietii care participa vor cu 3, o facem cu 3.
nu stiu de ce te deranjeaza 4 lansete, musai sa le dai pe toate in acelasi loc??
- Siledoctorul
- senior
Adevarul e ca deja e interes numai la bani, nu mai conteaza spiritul sportiv...
da,da...asa cum zici tu "doctore".....Siledoctorul scrie:Adevarul e ca deja e interes numai la bani, nu mai conteaza spiritul sportiv...
de aia unde sunt premiile mari in maxim o saptamana nu mai sunt locuri, si ei tot pescari sportivi sunt.
voi astia, care va dati cu "parerea" de pe margine, mai bine luati o pauza inainte sa postati despre organizarea unui concurs. si chiar nu stiu de ce comenteaza un "doctor" de pe margine daca nu participa. Echipele care isi achita taxa, da, lor le permit sa comenteze. Dar unui "gabalau" sau "doctor" ...hai sa ne vedem de mucii nostrii...
Cristi, eu sper sa se umple lista si sa se tina acest concurs.
Eu unul as prefera sa fie cu 3 lansete/echipa pentru a evita orice discutie si pentru a fi mai "aerisit" concursul.
Depinde cum va vrea majoritatea si organizatorul , insa eu as inclina spre 3 lansete.
Eu unul as prefera sa fie cu 3 lansete/echipa pentru a evita orice discutie si pentru a fi mai "aerisit" concursul.
Depinde cum va vrea majoritatea si organizatorul , insa eu as inclina spre 3 lansete.
Sa nu te exprimi niciodata mai clar decat esti in stare sa gandesti
Vlad Dobre
CPK Carp & More
Vlad Dobre
CPK Carp & More
- Siledoctorul
- senior
Tataie, daca nu ai obs suntem pe un forum public unde fiecare isi spune parerea, nu vii tu sa impui cine si cum sa posteze, ca n-oi fi urmasul lui ceausescu. Dar ce sa-i faci...adevarul doare si unii nu-l suporta..spor la concurs cu douaj de echipe si 80 lansete in ceaunul ala.mosharu scrie:da,da...asa cum zici tu "doctore".....Siledoctorul scrie:Adevarul e ca deja e interes numai la bani, nu mai conteaza spiritul sportiv...
de aia unde sunt premiile mari in maxim o saptamana nu mai sunt locuri, si ei tot pescari sportivi sunt.
voi astia, care va dati cu "parerea" de pe margine, mai bine luati o pauza inainte sa postati despre organizarea unui concurs. si chiar nu stiu de ce comenteaza un "doctor" de pe margine daca nu participa. Echipele care isi achita taxa, da, lor le permit sa comenteze. Dar unui "gabalau" sau "doctor" ...hai sa ne vedem de mucii nostrii...
Daca vreun moderator sau administrator considera ca postul meu pare tendentios, zeflemitor sau mai stiu eu cum, poate sa-l stearga fara niciun fel de problema, eventual sa ma injure pe p.m. Promit ca nu ma supar.
Vasile Ionescu.
am inteles. concursul se va desfasura cu 3 lansete / echipa. am modificat regulamentul unde am putut.elephunk scrie:Cristi, eu sper sa se umple lista si sa se tina acest concurs.
multumesc ca ai luat in considerare ce am zis. acum sa vedem cine si ce mai comenteaza de inghesuialamosharu scrie:
am inteles. concursul se va desfasura cu 3 lansete / echipa. am modificat regulamentul unde am putut.
Vlad Dobre
CPK Carp & More
Vlad Dobre
CPK Carp & More
De Vasile Ionescu zis Siledoctoru nu s-a prea auzit, insa de Cristi Surdu zis Mosharu s-a auzit. Eu zic sa ne vedem fiecare lungul nasului, macar in limbaj!Siledoctorul scrie: Tataie, daca nu ai obs suntem pe un forum public unde fiecare isi spune parerea, nu vii tu sa impui cine si cum sa posteze, ca n-oi fi urmasul lui ceausescu. Dar ce sa-i faci...adevarul doare si unii nu-l suporta..spor la concurs cu douaj de echipe si 80 lansete in ceaunul ala.
In al doilea rand, nu sunt "DOUAJ" de echipe, ci 17, cu 51 de lansete.
O seara buna!
Vlad Dobre
CPK Carp & More
Vlad Dobre
CPK Carp & More
- Siledoctorul
- senior
Mucica, tu sa taci ca pana acum 2-3 ani nu stiai cu ce se mananca acest fenomen. Ti-a atarnat mucu pe la Clubul Carp Zone si cand ai prins coaja ti-ai pus traista la umar si ai dezertat din randul lor.
- Pescadores
- membru activ
Rugam un moderator sa ia masuri deoarece aceste off-topicuri nu fac decat sa strice imaginea acestui site.Siledoctorul scrie:Mucica, tu sa taci ca pana acum 2-3 ani nu stiai cu ce se mananca acest fenomen. Ti-a atarnat mucu pe la Clubul Carp Zone si cand ai prins coaja ti-ai pus traista la umar si ai dezertat din randul lor.
Acesta este un topic deschis concursului "CUPA BUCURESTI"nu frustratilor, drept urmare rog a se deschide si un topic la discutii diverse unde se pot descarca acest gen de oameni.