Cam asta se intampla acolo unde nu exista un VASILE AVRAM si echipe ca CEAHLAUL PIATRA NEAMT.Oglinda României în Europa: Steaua e mîndria, Dinamo e ruşinea
Steaua înseamnă aproape 30 la sută din România
Echipa Punctaj 2011-2012
1. Steaua 7,5
2. FC Vaslui 6,5
3. Oţelul 4
4. Rapid 3,5
5. Gaz Metan 3
6. Dinamo 1,5
sursa:gsp.ro
TOPIC STEAUA (interzis copiilor sub 14 ani)
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
Re: TOPIC STEAUA
Am vazut ca e ''la moda'' sa sa posteze clasamente in acest topic asa ca am zis sa postez si eu unul care mi se pare cel mai important clasament pentru o echipa de fotbal:
TOTUL PENTRU CRAP
Twente...e loc !
Nu e chiar asa usor, ca sunt dracosi si enschedienii astia. Bafta Steaua!
Ai dreptate, sunt pe 3 in campionatul lor...m-am uitat putin la rezultate, ba au egaluri bau au spulberat, sunt pe val in Olanda momentan.Amstel scrie:Nu e chiar asa usor, ca sunt dracosi si enschedienii astia. Bafta Steaua!
Pacat ca au decis alti campioana de toamna, ori cum nu are sanse cu jocul asta sa fie prima la finalul campionatului.
Cat despre penalti ......... nu mai vorbim
Cat despre penalti ......... nu mai vorbim
Tel0762.865.274
-
- Veteran
craciun fericit tuturor .indiferent a-l cui suporter estidavidnicolaie scrie:hai dinamo .caine pana la moarte
- pompierulpescar
- utilizator
Sarbatori fericite. Sus capul stelisti, maine poate fi mai ..........
Fratilor am intrat in noul am ocazie cu care va spun LA MULTI ANI si sa mai aveti putina rabdare cu baieti ca isi vor reveni.
E greu sa fi in fie care an in primavara europeana dar cand spui STEAUA e obligatoriu.
Bravo ROMANIA ai valoare, ai cu ce, ai STEAUA, hai baieti, hai ROMANIA
E greu sa fi in fie care an in primavara europeana dar cand spui STEAUA e obligatoriu.
Bravo ROMANIA ai valoare, ai cu ce, ai STEAUA, hai baieti, hai ROMANIA
Tel0762.865.274
Bine ai venit Chipciu
Dar mai ales: BINE AI VENIT PARVULESCU
- Madalin Dirla
- Veteran
Costi,dupa ce pirvulescu v-a dat de toate,voi il asteptati cu bratele deschise? sau nu conteaza ce v-a dat ???Costi P scrie:Bine ai venit Chipciu
- marius6251
- membru activ
Si Danciulescu v-a dat prin toate partile si v-a umplut poarta de goluri....si acum il iubiti si il mai faceti si capitan !Madalin007 scrie:Costi,dupa ce pirvulescu v-a dat de toate,voi il asteptati cu bratele deschise? sau nu conteaza ce v-a dat ???Costi P scrie:Bine ai venit Chipciu
- Madalin Dirla
- Veteran
Problema e ca Danciulescu v-a dat-o si voua pe unde v-a prins ................se pare ca ati inceput sa va obisnuiti cu aceste stari ..............ma opresc aici Capitane ca asa avea multe de spusCosti P scrie:Si Danciulescu v-a dat prin toate partile si v-a umplut poarta de goluri....si acum il iubiti si il mai faceti si capitan !Madalin007 scrie:Costi,dupa ce pirvulescu v-a dat de toate,voi il asteptati cu bratele deschise? sau nu conteaza ce v-a dat ???Costi P scrie:Bine ai venit Chipciu
[/quote] ..............ma opresc aici Capitane ca asa avea multe de spus [/quote]
opreste-te Capitane ca prezentul nu te ajuta !
opreste-te Capitane ca prezentul nu te ajuta !
- Madalin Dirla
- Veteran
opreste-te Capitane ca prezentul nu te ajuta ! [/quote][/quote]..............ma opresc aici Capitane ca asa avea multe de spusCosti P scrie:
vezi CLASAMENTUL LIGII 1 !!!