UNA PE ZI
Reguli forum
Anumite materiale pot contine cuvinte si manifestari licentioase. Daca nu sunteti de acord cu aceste conditii, va rugam sa nu accesati aceasta rubrica si ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente. Echipa InfoPescar.tv.
Anumite materiale pot contine cuvinte si manifestari licentioase. Daca nu sunteti de acord cu aceste conditii, va rugam sa nu accesati aceasta rubrica si ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente. Echipa InfoPescar.tv.
Re: UNA PE ZI
Pai, mai are trei in spate si unu-n fata..Si gata..mircea pescar scrie:Super tare
http://www.youtube.com/watch?v=cnFSaqFzSO8sorin1362 scrie:Acu' o luna, Jimi Hendrix ar fi implnit 69 . A fost unul dintre artistii care mi-au marcat copilaria. Din pacate a plecat prematur dintre noi. Dar iata cum il vedeam eu pe cand aveam vreo 14 ani (adica prin '76):
Ei si ce daca e 1 ianuarie ... ? Pai nu iesim pe balta ? Ei si ce daca nu e inghetata apa ... ? Pai ducem copca de acasa Ca nevestele nu stiu ele atatea ... e iarna, deci mergem la (sau cu) copca
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
- florentiniuga
- Master Admin
Ei, Florentine, citeste tot ... si ce-am adnotat, dar si ce se mai poate procura pe net la "strigarea" COPCAAAA !!!florentiniuga scrie:In ce tara or fi gasit astia gheata de copca?
Odata cu incalzirea globala, au aparut mici intreprinzatori, care in caz de forta majora ofera copci artificiale ... de sezon
Dar sa ne intoarcem la oile si oierii nostrii. Mai frate, mare zarva pe la Poiana Brasov, unde Giginho capta toate obiectivele posturilor TV. In general aceleasi treburi ca acu' un an, dar cu intensitate mai mare. Ce m-a frapat (si poate fi un semn bun pentru STEAUA) e ca n-a mai dat bani coloratilor cu mielu' si diversilor colindatori, inclusiv babornitzei care canta imnul Rapid-ului cu un text improvizat. E ca si cum ai canta imnul Ungariei pe text de desteapta-te ... Pai cum sa dai un ban federatiei de hockey intr-un caz identic ...
- florentiniuga
- Master Admin
Si DD? Ca a fost si el la Predeal... si l-a lasat Base fara masa de revelion.sorin1362 scrie:UP ! (VALABIL)
Diaconescu presedinte ... ... cea mai macabra gluma pe care am auzit-o in ultimii patrushnoua de ani. Numa' candidatura lu' John a lu' Onoje din Sierra Leone la presedentia Moldovei,care oferea "o mana calda(africana) pentru Moldova", mi s-a parut una pe masura.
Pai mai fratilor, ia sa facem un exercitiu de imaginatie, si sa vedem cam cum s-ar prezenta "aparatul":
Ministerul de interne - Cristian Cioaca;
Ministerul apararii nationale - Tolea Ciumac;
Ministerul finantelor - Sile Camataru;
Integrare Europeana - Florin Cioaba;
...etc, etc (mai imaginati-va si voi) ...
Parlamentul unicameral : clanul spoitorilor, clanul butoane, clanul corduneanu, samd.
Iar asupra poporului roman sa planeze spiritul Elodiei
Pai mai fratilor, ia sa facem un exercitiu de imaginatie, si sa vedem cam cum s-ar prezenta "aparatul":
Ministerul de interne - Cristian Cioaca;
Ministerul apararii nationale - Tolea Ciumac;
Ministerul finantelor - Sile Camataru;
Integrare Europeana - Florin Cioaba;
...etc, etc (mai imaginati-va si voi) ...
Parlamentul unicameral : clanul spoitorilor, clanul butoane, clanul corduneanu, samd.
Iar asupra poporului roman sa planeze spiritul Elodiei
- florentiniuga
- Master Admin
Bine ca nu stai in Bucuresti sa-l ai primar pe Virinel.
PS Lista aia de clanuri pomenita e mai aproape de actuala clasa politica prin tot felul de naseli si cumetrii. Deci: pe cine votam?
PS Lista aia de clanuri pomenita e mai aproape de actuala clasa politica prin tot felul de naseli si cumetrii. Deci: pe cine votam?
Eu cred c-ai fluierat in biserica !daniel duduc scrie:Pot sa stiu si eu de ce mi-au fost mutate tpicurile?
Am auzit eu ceva, cum ca Iry ar candida pentru functia de primar al Bucurestiului ... dar si de niste procente de genul 2% ... de, cam dupa dimensiune . As fi curios de consilierii pe care i-ar recruta si cam ce ar face dumnealui cu acestia pe gaura cheii ori in jacuzzi ...florentiniuga scrie: Bine ca nu stai in Bucuresti sa-l ai primar pe Virinel.
Iarna-i lunga, omatu-i lat, situatia-i "groasa" ... Pana la o urmatoare, eventuala si mult asteptata iesire pe garla, ne ramane doar visul unei nopti de ... de tata tzadula. Ma arunc in asternuturi incercand sa visez frumos la o iesire in delta, ... si ma trezesc la o ora indecisa ... pic de apa ... Se facea ca trecusera aia cu curent, apoi altii cu plasele, ... hotii m-au lasat chel, apoi alte figuri grotesti incercau sa ma jupoaie de viu... Ce stiti voi ? E greu si sa visezi
- florentiniuga
- Master Admin
Grav! Nici nu a inceput inca iarna adevarata. Pentru cine are asemenea stari, recomand sticla cu 5 stele, poate se mai rafineaza visele. Daca are efectul scontat, se trece la 7 si spre primavara, cand incep si asteniile, palinca e baza. Doza dubla!