ce facem cu boilesurile iarna?

nada mileniului 3

Moderator: florentiniuga

Scrie răspuns
valetro
membru activ
membru activ

ce facem cu boilesurile iarna?

Mesaj de valetro » 26 Dec 2008, 10:52

Nu este vorba doar de cele nefolosite deoarece, dupa cum vad la prieteni, sezonul cumparaturilor on-line este ,,in toi",inclusiv eu cumpar de rup chiar si boilesuri,nu ma pot abtine :-SS O celebritate externa recomanda pastrarea boilesurilor,CONGELATE,eu le-am pus in lazile de pastrare a ,,berii reci" ~x( in garaj,la primavara voi vedea ca a avut dreptate ? :-? Nu mai gasesc umbrele cu umbrar de 2,5m poate stiti pe undeva? :-/

mihai001
membru activ
membru activ

Re: ce facem cu boilesurile iarna?

Mesaj de mihai001 » 26 Dec 2008, 11:42

Depinde de ce fel de bile vorbesti.Eu cele facute de mine le tin in congelator.Ready-madeurile care imi ramin pentru ca au conservant in ele le adun intro galeata cu capac si le folosesc in primavara pentru momit.Inainte de a le momi le hidratez cu dip sau booster.

valetro
membru activ
membru activ

Mesaj de valetro » 26 Dec 2008, 12:12

cu cele nedesfacute din pungi(jumatate solubile) voi vedea,din celelalte am pus in dipuri pe diverse categorii,pina la sezon se caramelizeaza, dupa fiecare luna subtiez progresiv dipul ,ce a ramas voi incerca sa vad ce iese,cu barcuta le termin repede,crapii din nord rar pun gura pe bile si am de mers 250 km pina la Horgesti,500 km pina la Peris.la umbrele de 2,5m stocuri epuizate

lucian76
junior
junior

Mesaj de lucian76 » 29 Dec 2008, 17:44

cu cele din pungi nedesfacute..adica ready-made presupun..le poti tine in pungi ca au conservant iar cele produse de tine le dezhidratezi sau le congelezi ....apropo ne-am intalnit odata la Horgesti (din pacate nu prea a fost o partida reusita atunci ..scadere brusca de temperatura )

valetro
membru activ
membru activ

Mesaj de valetro » 30 Dec 2008, 00:03

....apropo ne-am intalnit odata la Horgesti (din pacate nu prea a fost o partida reusita atunci ..scadere brusca de temperatura )[/quote]
:-@ :-? anul viitor o vom lua din primavara sa creasca temperatura :D

Scrie răspuns

Înapoi la “Boiliesuri”