Preparate culinare in format video
Moderator: vali003
Preparate culinare in format video
Pe perioada iernii va invit sa-mi urmariti canalul video de pe youtube unde vor fi prezentari de preparate culinare accesarea se face la http://www.youtube.com/user/valipava?feature=mhee .
- florentiniuga
- Master Admin
Re: Preparate culinare in format video
In plus, partide de pescuit pe St. Lawrence cu Vali si prietenii.
As incerca reteta de hamburgeri.
Se pot face si cu carne de porc, sau curcan, ca vita d'aia "speciala" nu se prea gaseste sau are un pret de .....
Ce parte din porc ar fi mai buna, pulpa, cotletul ... ?
Merci
Se pot face si cu carne de porc, sau curcan, ca vita d'aia "speciala" nu se prea gaseste sau are un pret de .....
Merci
Partidele de pescuit vin la pachet ,pe perioada iernii ,vor fi numai filmari de arta culinara ,am sa incerc sa fie cite una pe saptamina .florentiniuga scrie:In plus, partide de pescuit pe St. Lawrence cu Vali si prietenii.
Partea mai buna ar fi ceafa ,dar sa cureti putin din grasime ,sint curios cum va iesi ,tine-ma la curent .mircea62 scrie:As incerca reteta de hamburgeri.
Merci
Pe acest topic puteti comenta si pune intrebari dupa vizionarea materialelor video ,am sa incerc sa raspund tuturor .
O noua postare cu un preparat pe baza de file de salau